"+telefon çalıyor. -çılgın bir fikrim var anne. aç!" -the big bang theory

Supernatural tartışma forumu

yeni konu aç Elçi

Ya bu Chuck elçiyken, onunla Lilith aynı odada olduğunda baş melekler Lilith'e zarar vermişti. Kevin onlarca şeytan gördü. ikiside elçiyse Kevin neden böyle bişey yaşamadı?

Hiç aklıma gelmemişti. İyi soru. Bence cennet eski düzeninde olmadığı için olabilir... Bilmiyorum.

elçilik görevi farklı olduğu için veya baş melek öldürülmüştü ve baş melek olmadığı için olabilir ama emin değilim gerçekten hiç aklıma gelmemişti bu detay

Evet kevin elçi olduğu sırada baş meleklerin hepsi ölmüştü yani gelebilecek bir baş melek yoktu

Kevin'i koruması gereken baş melek Metatron'du fakat o işini yapmadığı için Kevin şeytanlarla çok uğraştı. Zaten tek yaşayan baş melekte oydu.

biliyorum saçma gelebilir ama belkide chuck elçiden daha değerli daha üstün bir şeydi yani 5.sezonun sonunda paramağını şaklatarak gitmesi ve kevin elçi olduğunda ancak chuck ölmüş olduğu için elçi olabildiğini sölemişlerdi ama 8. sezonda bir bölümde supernaturalın tiyatrosunun sonunda chuck gelmişti
ve kevin öldükten sonra naomi diye castieli araftan kurtaran bir baş melek vardı yani o da baş melekti o da kurtabilirdi. yani yine baş melekler vardı

metatron yazıcı melek baş melek değil ki ya .. herşeyi o yazdığı için herşeyi biliyordu o yüzden en güçlüsü oydu ama baş melek değildi. baş.
kevin da hem hiç baş melek kalmadığı hemde cennette kaos olduğundan koruma gereği duymamışlardır. çünkü Chuck elçiyken izlenilen bir yol vardı kıyameti kopması gerekiyodu ama kıyamet kopmayınca melekler ne yapacağını bilememişlerdır. :D

bide chuck korunmaya devam etseydi zaten ölmezdi ve kevin da piyasaya çıkmazdı.

Chuck ölmedi yalnız. Kendisi parmağını şaklatarak ve gülümseyerek gitti. Hatta yazısını da bitirmişti. Normal bir elçi olduğunu sanmıyorum ben Chuck'un.

Çünkü başmelekler öldü bu soru sorulur mu ya?

benim bu detay aklıma gelmişti ama nedeni çok açık baş melekler öldü yani

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık