"sevdiğin işi yaparsan hayatın boyunca bir gün bile çalışmış hissetmezsin." -person of interest

Supernatural tartışma forumu

yeni konu aç En berbat sezon

10. Sezondur bıkmadan usanmadan 9 sezon izledim ama 10. sezon kadar beni bunaltan sezon olmadı 18. bölümdeyim nerdeyse bırakıp yeni sezona geçicem

10.sezondan zevk alarak izledim

,
O senin zevkin son 2 bölüm kaldı bitse de kurtulsam diyorum

Hepsi harikaydı ama 7.sezon leviathan şeylerinde sıkılmıştım

ya beni 6-8 arası sıktı 9 10 eh işte ve 11 mükemmeldi.1-5 arası Godlike zaten ilah ilah efsaneydi mükemmel yetmez o senaryoya.

Zaten dizinin 2 kere final için şansı vardı

1 -5.sezon sonu(Dean çoluk çocuğa karışıp mutlu bi hayat yaşayabilirdi Sam kafeste azap çekerdi dramatik bi son olurdu)

2- 11.sezon sonu(Şu men of letters la Mary gelmese ya da Mary geldiğinde ailece 2 katlı panjurlu müstakil eve taşınsalardı cehennemden John gelip açaydı gollarını sarılın diyeydi dizi mutlu sonla biterdi)

2 sini de kullanmadılar dizi 1 2 sezona biter artık oyuncular da yaşlandı dizinin konusu da kalmadı ve dizi oyuncuları için heves,şevk gün geçtikçe azalıyor.

Şöyle bir şey de var bi oyuncunun 13 sene aynı dizide olması onun oyunculuk kariyeri için hem iyi hem kötü yanları olan bir şey;

+ ları;

+Herkesçe dizi yayında olduğu müddet seni izleyen jenerasyonlarca tanınırsın.

+13 sene boyunca tek dizide başarılıysa ilerde oynayacağı diğer dizilere veya filmlere referans olur.

-leri;

-13 sene bir dizinin başrol hele ki başrolü olmak dizi bitince ağlarsın açarsın 70 lik rakı.

-13 sene boyunca naptım lan ben diye 31 çektikten sonra yaşanan pişmanlığı yaşarsın.

-Dizi bitişinden sonra hazırdan yemeye başlarsın bir diziye transfer olmak istersin ammavelakin 25 yaşında genç delikanlı olarak girdiğin diziden 38 yaşında neredeyse 40 ta çıkacak olmak seni komedi dizilerinde aile babası olmaya ya da boş beleş dizilerde oynamaya iter.

İnşallah Supernatural oyuncuları bu - leri yaşamazlar dizi bitince

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

BENCE DE 10. SEZON İLK BÖLÜMDEN ÖNYARGILI DAVRANIYORUM AMA ŞİMDİDEN SIKILDIM .d 10. sezona geçmeden önce Dean'in kötüleşeceğini biliyorum, dedim samle birlikte ekşın yaşarlar mikimmil olur ama hiç hayal ettiğim gibi olmadı D:

7

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık