"anderson, yüksek sesle konuşma. bütün sokağın iq'sunu düşürüyorsun." -sherlock

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > En çok güldüğünüz ve sevdiğiniz bölüm

yeni konu aç En çok güldüğünüz ve sevdiğiniz bölüm

Supernaturalda en çok güldüğünüz ve sevdiğiniz bölüm hangisiydi

Benim kesinlikle 3x11 di. Dizide bayılarak izlediğim efsanevi bölümlerden biriydi. Hala sıkıldığımda açıp izlerim o derece. He birde (sezonu ve bölümü hatırlamıyorum) Sam ve Dean 'in ölüm korkusu olduğu bölümde çok iyiydi :D

birçok bölümünü sevdim ama kesinlikle ama kesinlikle en komik bölüm 6x15 The French Mistake... Sam ve Dean dizi çekim sahnesinde yerlerde yattımm... gerçeklikle dizi arasında mükemmel bir bölüm olmuş

En komik bölüm şu Gabriell in ilk gözüktüğü bölümdü bence... Sonra bir de Bella Talbot lu bölüm, tavşan ayağı şanssızlık falan... Bir de alternatif evren olayı var şu gerçek hayatlarını ele alan. Durun hepsini tek tek bulup isimlerini yazacağım ^^

11 x 4

3*11 tabiki ya :D

4x6 çok iyiydi :D ve tabiiki bölümün sonunda dean'in harika eye of the tiger performansı

3x11, 4x6, 5x8, 9x5

6X18

cidden en komik bölümler 3x11, 4x6, 5x8, 9x5 Leeshuss yazmış zaten bir tekrar ediyim dedim.6X18 de güzeldi de pek komik değildi Tyler tek komik kısmı deanin giydikleriyle alay etmeleri falandı

Gabrielsiz dizinin komikliği kalmıyor 3x11,5x8 falan full gabrielli bölümlerdi komediydi özledim Gabriel i keşke geri gelse amk

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık