"bir kızın yanında uyumak değil yanında uyanmak güzel bir şeydir." -supernatural

Supernatural tartışma forumu

yeni konu aç Karanlık

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

karanlık karanlığı şöyle düşünün ışıkları kapattığında ortaya karanlık çıkar bunu daha geniş düşünürseniz o sonsuz evrende hiç birşey yokken tanrı bile yokken sonsuz bir boşluk vardı ve hiç birşey olmadığı için karanlık vardı yani karanlık hep vardı ve tanrı onu hapsedip o sonsuz boşluğu aydınlatarak evreni yarattı bu yüzden karanlık tanrıdan bile eski ve ondan güçlü ruh yiyerek güçlenmesi felan'da insan bedeninde evreni sonsuzluğu karanlığı görüyoruz henüz bir cocuğun bedeninde bedeninin gelişmesi ve o büyük güce dayanması için ruh yiyor olabilir.
başlığı açma sebebim çeşitli forumlarda ve dizilabda defalarca rastladım karanlığı canavar gibi yaratılmış güçlü bir varlık sanıyorlar neyse Darkness is coming...

Çok harika yorum mantıklı canavar çıkarsa zaten biraz saçma olur

mantıklı

tanrıdan yaslımı guclumu bılemıcegım ama konusmalarından anladıgıgm uzere cok guclu ben olsam boyle yaratmazdım falan dıyo yanı bı evren yaratacak kadar guclu :d

şöyle diyebiliriz tutsak edip birşeyin üstüne birşeyler inşa eden biri vs üstüne birşeyler inşa edilen birşey :)

karanlıktan kötü olarak bahsediliyor ama bence kötü olmayabilir, sadece çok güçlü bu da diğer yaratıkların gözünü korkutuyor. şimdilik karanlık kötü gibi görünmüyor bana (ruh yemesi dısında :D)

karanlık sinirli öfkeli tanrı onu hapsetti ve evreni yarattı güzel bi sezon olacak gibi sabırsızlanıyorum

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık