"bir şey gerçek olmak için fazla iyiyse, o şey yalandır." -agents of shield

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > Site bir sizde de çok yavaş mı?

yeni konu aç Site bir sizde de çok yavaş mı?

Arkadaşlar site önceden de yavaştı ama bu sıra artık iyice yavaşladı. Bir tıkladığım sayfa iki saat açılmıyor. takip ettiğim dizilerin yeni bölümü eklendiğinde de bildirim falan çıkmaz oldu. Hani senin internetinden, bilgisayarından falan demeyin. Diğer sitelerin hiç birinde böyle bir sorunum yok. chrome(32/64 bit ikisinde de), opera, firefox, comodo dragon hepsinde yavaş. flash playerleri güncelledim. ıp değiştirdim gene yavaş.

aynen bende de var o sorun 10 saniyelik reklam 1 dakika da bitmiyor konu başlıkları bile yarım saatte açılıyor

genel bir yavaşlama var sitede.

Dizilabda bişeyler var sanırım Çünki bende test ettim tarayıcı yada pc ile alakası yok farklı makinalarda farklı tarayıcılarda denendi.hostingle yada sunucu ile alakalı sorunları var sanırım.

Siteye girerken 5 saniye bekletiyor. Diziye tıklasan açılması 2 dakika. 7 saniyelik reklam bile 1 dakikada yükleniyor.

B.B

Sitede yoğunluk oluyor galiba ve server kaldırmıyor.Ama gece 4'te falan girerseniz hıphızlı girdiğini göreceksiniz.Şu an bile hızlı herkes okulda olduğu için :)

Site yöneticileri bir el atsa artık. İyice baymaya başladı bu durum.

o zaman hosting'e daha hızlı bir server için daha fazla para yatırmaları gerekiyor.
ama site ne kadar kazanıyor orasını bilemem...

Bu siteye giren insan sayısı çok fazla, eğer para kazansalardı yada bütçeleri olsaydı zaten hızlandırırlardı siteyi, ama yapacak bir şey yok.

Sanırım site DDOS saldırısı yiyo :D

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık