"Geçmişi ne kadar derine gömdüğün önemli değildir. Geri gelir." - Frank Underwood

Supernatural tartışma forumu

yeni konu aç SON

Dizi bence 11 sezonun yarısında final vericek sizce

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Lucifer, Dean'e Sam'i eninde sonunda öldürmek zorunda olduğunu göstermişti belki öyle olabilir.

neden 11.sezonun yarısında final versin? Yarısında final verirse yarısında final vermiş olmaz finalinde final vermiş olur

Anlatmak istediği mesela 11.Sezon 16 bölüm olacak 7.Bölümde biterse yarısında final olmuş olur yani tam kesin 16 bölüm var ve yarısında biter ama sende haklısın yarısında biterse final olur zaten :D

ya gençler 2JJ bir röportajında izlenme böyle giderse 13 sezon olacağını söylemişti inşallah bitmez ilk izlediğim yabancı dizidir Supernatural o dizyle büyüdük ya
11 sezon az bence böyle bi efsanevi diziye 20ye merdiven dayasın sıkılsak da izleriz biz :)

Arkadaşlar 12.sezon onaylandı ayrıca J2 13 sezon diye birşey söylemedi senaristler ve Jared dizi izlendiği sürece devam edecek dedi 20 sezon bile olabilir dedi

yarısında neden final versin çok saçma ayrıca The Cw kanalı 11.sezonun 23 bölüm olacağını duyurdu bilmeden konuşmayın dizi şuan izlenme kitlesi 20 milyona ulaşmış (yapımcı söyledi) dizi şuan baya izleniyor hatta misha nın söylediğine göre baya yeni izleyeici kitlesi artmış senaristlerde dizi izlendiği sürece devam edecek dediğine göre daha baya devam eder

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Eğer 11. sezonda tanrı da gelecekse, bence tek sezonda bitirmezler bu konuyu. En azından 12. sezonun da 22-23 bölüm olarak yayınlanacağını düşünen kısımdayım ben :D (Tanrının gelecek olması spoiler sayılır mı ki?)

Zaten 11. sezon 23 bölüm sürebilme ihtimalii var arkadslar eğer ki devam edilirse yine bir 10 sezon daha ilerleyebilrmiş ben bunu supernatural tr de duydum

supernatural'ın fan kitlesi çok sadık kişiler (kendimden biliyorum :d) böyle devam ederse ben daha birkaç sezon daha gider diye düşünüyorum

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık