"aşk mı? ne yararı var. tamamiyle hüzün kaynağı." -skins

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > SPN BENZERİ DİZİ ÖNERİN

yeni konu aç SPN BENZERİ DİZİ ÖNERİN

Supernaturel ı uzun zaman once bitirdim ve buna benzer bi dizi arayışına girdim malesefki bulamadım coğu dandik oluyor bol dovus sahneli fantastik ve kanlı bir dizi önerin lütfen game of thrones hariç

Constantine sanırım benziyor ama tam değil yani bir bak sen gene de izlemediysen tabii

Lucifer "fantastik" kategorisinde gayet izlenesi, tavsiye edilesi bir dizi lakin yazdığın gibi çok şaşalı bir dövüş sahnesi, kanlı bölümleri yok kendisinin. Ama gayet zevkle izliyoruz kendisi be. Tavsiye ederim.

grimm.merlin.constantine.once upon a time.the secret circle.salem.penny dreadful ama en çok benzeyen constantine kanlı büyülü şeytanlı falan...true blood.hemlock grove.

su_

merlin

da vincis demosna bak derim bayaa iyi

Spn benzeri demiş da vinci demons'a gitmiş kafa @AhmeDeniz

en yakın ve devam eden tek Lucifer var ama bitenlerden(iptal edilenlerdenden)merlin constantine

Constantine ve Lucifer,en çok Constantine diyebilirim çünkü senaristler Constantine in çizgi romanları ile büyümüş kişilikler o yüzden Supernatural e benzeyen bir çok olay görebilirsin misal castielin kabanı,pentagram,melek ,şeytan , poltergeist v.b

atlantis. yunan mitololjisini anlatıyor. çok kanlı falan değil ama büyücüler, mitolojik canavarlar her bölüm supernatural gibi farklı olaylardan olusuyor ama aslında tek bir gercek üzerinden gibi düşün. güzel bir dizi ve merlin de buna benzer bir dizi ikisini de öneririm :d

Preacher da izleyebilirsin

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık