"Bu kadını seviyorum. Köpekbalıklarının kanı sevdiğinden çok..." - Frank Underwood

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > SPN'de Tanrı ve Deccal

yeni konu aç SPN'de Tanrı ve Deccal

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

arkadaşlar iki konu var ki bunlar diziye gelse,cidden dizi 15.sezona uzar ve 5.sezon zevkine dönüş yaşarız diye düşünmekteyim :) ilki,uzun süredir meleği tşeytanı vs işlediler fakat Tanrı işlenmedi...Tanrı terk etti muhabbeti vardı tövbe ya Rabbi :) artık Tanrı şu ortalığı yatıştırsa iyi olur .İKİNCİSİ hangi sezon olduğunu hatırlamıyorum fakat bir bölümde ileride deccal olacak bir çocuk işlenmişti...sadece düşünerek herşeyi yapabiliyordu falan... o çocuk diziye girse müthiş olur diye düşünmekteyim...sonradan hiç o çocuğu (umut vaadeden bir konu olmasına rağmen) işlemediler...11.sezonda şu mühür muhabbetini bırakıp ona yönelseler müthiş olur...

ne demek deccal geri dönmüyor ben 7. sezondayım ve sürekli onu bekliyodum çok güzeldi üzdüler

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

ben diziyi bitirdim ama hala deccal yok ben de onu bekliyordum vallahi :)

Kesinlikle o çocuğu bende bekliyorum bu arada 5x6 yada 5x7'ydi o bölüm.

Deccali son sezona saklıyolar galiba

belki bu sezon daccal gelir

daccal ne amk deccal shjsdf

deccal ile ne konu işlenebilir ki?

o cocugun oldugu bölümü ilk izlediğimde harry potter izlemis gibi oldum cidden iste ama o gelse süper bölümler olur ve suanda büyümüstür de kasdk iste güzel olur bnc çssdkjald

@Amour ayrıca bence karanlık konusu daha sürükleyici olur tanrıyı bulmak için yola koyulacaklarını düşünüyorum şahsen. Chuck'un tanrı çıkma olasılığını saymıyorum bile.

Az önce 13. sezon 9. bölümü izledikten sonra yazdığım yorum ve karşıma çıkan bu form başlığı :D :D tesadüf olamaz :D :D okuyun lütfen millet crowley muhabbeti yapmış :D link i de aşağıda veriyorum.

crowley dönmez demişsin anası rowena gibi ancak kellesi uçan ingiliz cünupias sonradan çıktı meydana. rowena cadıların en güçlüsü ve son oynadığı sezonda zengin bir koca bulup sonsuza kadar tatile çıkmak istiyordu. kaldı ki rowena 3 - 5 şeytani olayda hiç görünmedi tanrıların kavgalarında vardı crowley de öyle. kısacası işin boyutu tanrılara tekrardan bağlanırsa emin ol ana oğul tekrardan çıkarlar piyasaya. belki crowley aynı karakter üzerinden değil başka bi karakter üzerinden verilir.

bu dizi benim tahminimce deccal olarak bir kaç bölüm gözüken çocuk üzerinden verilecek. çünkü deccal çocuk hadi evine git dercesine gönderildi ve bu çok basit bi muamele idi benim aklıma hala takılır herşeye 6 7 defa vurgu yapan bu dizi deccali tek bir bölümle geçiştirmesi alt metne döşenen bi kodlamadır bence.

daha öncede nephilim çıkmıştı 10 dk da öldürdüler bu sefer jack lucifer in oğlu olduğu için biraz zor ama nephilimler için bunun mesajını daha önceki sezonlarda verdiler öldürülmesi kolay varlıklar. - deccal çocuk ile bir hayali barındırabilir ve birkaç sahnede hz süleymandan bahsettiler onun orduları ve cinleri yönetmesi melekleri istediği gibi sürüp esir alması vs alt metin olarak verildi bu alt metin üzerinden 14 yada 15. sezon final yapabilirler. belki 20. sezonu çekip bitirebilirler. çünkü lilith gibi bi karakteri tüm 4. sezonda kullandılar 5. sezon lucifer geldi ama tanrı 6 sezon sonra 11. sezonun ortalarında gösterildi sezon sonunda da savaştırıldı ve tanrı çok kolay pes ettirildi amara da aynı şekilde hiç bir şey olmamış gibi çekti gitti.

tanrı adına savaşan hz süleyman ve onun karşısında deccal. süleyman ( dean ) ve sağ kolu yani kardeşi ( sam ) olabilir. senaristler belki direk ( jensen ackles ) sülayman ı kullanırlar belki de alt metinden hz süleyman mesajını verip muhteşem son için dean karakterini kullanabilirler. bu dizinin sonunun hazırlanmadığına inanmıyorum bence sonu zaten belli sadece dean karakterini çok yavaş olgunlaştırıyorlar ve buda hz süleyman karakterine oturtmak için daha zaman var demek. fark ettiyseniz dean yaklaşık 3 - 4 sezonda 3-5 defa zor sevişmiştir. lucifer ın 2. defa kurtulduğu sezon da karakter baya bi sarsıldı 7. sezondan sonra dean cinsellik anlamında yarıya düştü. tanrı adına 11. sezon savaştı ve şuan neredeyse kadınlara yan gözle bile bakmayacak konuma geldi hatta onu zorla sam kadınlarla buluşturuyor. yani asıl peygamber yetiştiriliyor.

http://dizilab.net/supernatural/forum/13-sezon-spoiler-almak-istemeyen-girmesin-iceri-15386?sayfa=2

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık