"üzgünüm ama gayet mantıklı konuşuyorum. sadece siz anlayamıyorsunuz." -doctor who

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > SPN Hayranlarının Kesinlikle İzlemeleri Lazım :D

yeni konu aç SPN Hayranlarının Kesinlikle İzlemeleri Lazım :D

Supernatural hayranlarının bence kesinlikle izlemeleri lazım ben görünce çok güldüm yaa :D :D :D https://www.facebook.com/DW.JAckles/videos/983537391760603/

Bu ne aq hiç komik değildi ergen kızlar beğenir bunu ancak

ay hadi gülelim...ama pardon yaaa ben gülmeyi unuttum.

Cünupias, BOZKURT AşKı sizin görüşünüzdür saygı duyarımmm...

Hahahahahahahahahahaha Sen birde Balık esirin eşeklerine bak sonra gel bunlara gül :(

Niye bu kadar sert çıkıştınız ki beğeni sayısına bakılırsa o videoyu begenen bir çok kişi varmış demek ki. aarkadaşn komiğine gitmiş bizle paylaşmak istemiş.eger hoşuna gitmediyse ezmeye ne gerek var kaba konuşmaya ama pardon ya sizi egolular göğe çıkmış ... böyle insanlara kaba davranarak yukarda tutuyorsunuz dimiçok pardon... zavallılar

herkes beğeniyor diye komik olmaz bir video bu bir , ikincisi konuşmalarından az çok yaş aralığın belli oluyor kasma mantıklı konuşucam diye daha çok saçmalıyorsun

İyide benim de anlamadığım bişey var kimin yaşı ne kadar olursa olsun burda isteyen dizi izleyebilir, isteyen yorum yapabilir , isteyen istediğini paylaşabilir. Şu yaş takıntınızı hiç anlamadım . Herkezin yorumundan bi yaş çıkarmaya çalışıyosunuz . Ergen etiketi takmaya çalışıyosunuz . Sanki siz çocukluktan yetişkinliğe ışınlandınız.

ışınlanmadık bize de aynı muhabbeti yaptılar :D ama cidden dönüp bakıyorum adamlar haklıymış aq çok saçma sapan muhabbetler yapmışım zamanında , ilerde sende bize hak verirsin ya da vermezsin hatta hatırlarmısın bu yazıyı onu bile bilmem ama bu doğanın kanunu kardeşim asdasdasd

nabalım, o zaman bizde doğanın kanununa boyun eğicezz :D

Bu ne ? şimdi bu komikmi ? 10 kere replayladım kendime sürekli gülücem dedim gülmek için zorladım ama olmadı şimdi bu komikmi ? adam adamın biri varmış yanmış karısı düz dese çığlık çığlığa haykıracaksınız bu ney lan :(

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık