"bilirsin cehennem ateşi kadının öfkesinin yanında sönük kalır." -supernatural

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > Supernatural 11. sezon ve tanrı (Önceki sezonlar için spoiler içerir)

yeni konu aç Supernatural 11. sezon ve tanrı (Önceki sezonlar için spoiler içerir)

Dizide bu sezon karanlığı yenmek için bence bir çok kötü karakter bile savaşacak.. Karanlık dabbe olabilir 10 sezondur bahsedilen ama hiç göremediğimiz tanrı bir bedene girecek olursa o kesinlikle John Winchester ın bedeni olur.. Sam ve Dean'ın babası, Lucifer ve Micheal'ı yaratan gibi düşünülebilir.. Ölüm ün tarzı harikaydı keşke ölüm ölmeseydi.. Sizce bu sezon ne olur ve tanrı nasıl bir şekilde diziye gelir ya da gelir mi?? Severek takip ettiğim bir dizi ve umarım Leviathan saçmalığı gibi çamaşır suyuyle ölen bir karanlık olmaz karşımızda.. Castiel in tanrı olduğu bir bölüm vardı Leviathan ları içine aldığı bölüm.. 2 tanrı birden mi olmuş oldu ve eğer dizide tanrı varsa Castiel tanrı iken onun nerede olduğunu göremedi mi?? Tanrının sözlerini yazan Metatron'un dizideki geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz..

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

1- Kardeş dabbe derken? Dabbe bizim dabbe mi? Kardeşim öncelikle konuyu anlamalısın, dabbeyi tanrı yarattı. SPN evreninde ise Karanlık Tanrı'dan da önceydi.

2- Kesinlikle tanrının bedeni John olmamalı. John Dean ve Sam'e özel olarak kalmalı, sen John'u Cas'e oğlum derken düşünebiliyor musun? Yani teori mantıklı ama olmamalı.

3- Ölüm'ün öldüğü bence kesin değil Ölüm gibi bir karakter kendini öldürebileceğini bildiği bir silahı kardeşini öldürmesi için Dean'e vermezdi ama emin değilim. Umarım ölmemişdir *_*

4- Bu arada Leviathanlar çamaşır suyu ile değil, BORAX maddesi ile ölüyorlardı; bizim gariban çocukların da bu maddeyi de en kolay bulma yolu çamaşır suyunun içinde olmasıydı.

5- Ölüm Cas'e sen sadece kendini Tanrı sanan bir kuklasın demişti. Pagan Tanrıları da kendini Tanrı sanan bir kukla sanırım :P

6- Metatron'un rolü ileride çok önemli olacak diye düşünüyorum.

castiel tanrı olmadı kendın ı tanrı gıbı hissetti :)

METATRON;
Metatrondan nefret ediyorum!!!ilerde konu tıkandıkça ya da monoton olursa diye cepte tutuyorluyor bence :) öldürülüverecek hali oldu kaçkere. ölüm bile öldü yani! :) Öldürüyorla Metatronu çünkü rolü icabı çok malzeme çıkabilecek bir karakterde! konumu kurguya açık...
ÖLÜM;
Ölüm ÖLDÜ kesin. Yüzükleri kafes için topladıkları zaman, ölüm öldürülecekt.yani ölebiliyor.Hatta bu nedenle ve Lucifer 'ın oyuncağı oldum diyerek Dean 'e anlaşma teklif etti. Ölümü öldürebilecek bir orak vardı e getirdiğin için teşekkürler demişti Dean' e pizzacıda ölüm. Hatırlayalım ; DEAN yüzüğü almak için Ölümü öldürecekti ve Cass ona ölüm tek öldüebilecek orağı cennet silahları arasındn vermişti. O orak küçüktü!! derseniz gene hatırlayalım Ruh çalan bir melek vardı silahları da kaçırmıştı bir ara hem Cass hem Dean & Sam 'e yardım edip ikili oynamıştı. Cass öldürdü onu sonra. işte bu melek orağın sapını kırıp bir çocuga ruhu karşılığı vererek babasının öcün almasnı sağlamıştı. O zaman orak kırılmış kullanılmıştı Dean'den orağı tekrar alan ölüm , parçayı da Cassele geçirmişti , silahın güçlü ucu eline geçince tamamlamıştır yüzüğü gücüyle.
CASS;
Tanrı'yı arayıp bulamayınca , dualarına da cevap alamayan Cass kendince isyan edip güçlü olmak için Porgatoryi içine aldı. Güç onu dengeszleştirdi ve karanık , levaitan vb çok eski karanlıı içine alınca kötü karakterli oldu ben Tanrıyım dedi. zaten bu güç bedenine sığmadı. orağı kırıp sap kısmını bir çocuğa vermişti.

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık