"sorsan ikimizde maviydik ama birimiz deniz, birimiz gökyüzü. anlatabildim mi?" -dexter

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > Supernatural 15.Sezon Final !!!

yeni konu aç Supernatural 15.Sezon Final !!!

Arkadaşlar 15. Sezon final sezonu olacak burda kendi ağızlarından açıkladılar.

https://www.youtube.com/watch?v=xmVR3rNuhQY

Herşeyin olduğu gibi bu dizininde bir sonu olmalıydı. umarım dillere destan bir final sezonu izletip,her zaman olduğu gibi hayran bırakırlar.

Bence artık bitmesinin zamanı gelmişti. Bu sezon başladığında ilk iki bölümünü izledim, ancak devamını getiremedim. Artık aynı şeyleri görmek beni sıktı. Ama diziyi bırakmış değilim sadece kendime bir mola verdim. Hem üzüldüğümüz hem sevindiğimiz uzun bir serüven oldu. Ama senin de dediğin gibi her şeyin bir sonu olmalı.

7. sezonda sıkılıp bırakmıştım ben yeniden başlamaya değer mi???

Viona DEVAM ET ! 8 sezon yani iyi ama En Güzel Sezon Finali. 9 sezon daha iyi. 10 sezon toplandı 11 sezon Tanrı muthiş 12 sezon bölümler sıktı ama SON 5 BÖLÜM Efsaneydi. 13 sezon harikaydı. 14 sezon kötü oldu ama EN İYİ SEZONU FİNALİ NET....

Viona bence ilk 5 sezonu ne kadar sevdiğine bağlı olarak devam et. Çünkü dizi bir sezon iyi gidiyor sonra diğer sezon düşüşe geçiyor. Ve ilk 5 sezona göre son sezonlar oldukça zayıf kalıyor. Yani ilk 5 sezon sana çok iyi gelmemişse, ileri ki sezonlarda da umduğunu bulamayacaksın.

7. sezonda da sıkılmazsın ya en tatlı sezonlar

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık