"en başarılı evlilikler yalanlar üzerine kuruludur." -house m.d.

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > SuperNatural Dabbe (Olasılık)

yeni konu aç SuperNatural Dabbe (Olasılık)

Beyler bayanlar büyük ihtimal dabbeyi izleyecegiz 11 .ci sezonda
yerden kalkan karanlık gölgemsi cisimler dünyayı kaplar

büyük ihtimal kurandan alınan bilgiler ile karşımıza muhteşem bir 11 inci sezon çıkacak
Dean in Death i öldürmesini beklemiyordum daha doğrusu Death in ölümünü beklemiyordum
demekki Karanlığı tutan kapı Death Onun anahtarı ise Kabilin mührü imiş ve böylece kapıyı tutacak etkenler ortadan kaltı

ancak aklıma takılan birşey var Mühür Rovena yamı geçti yoksa ?

Hatırlarsanız dizide dean Mıchael e evet demesi gerkeiyordu a cnak demedi ve odada bir melegi öldürdügü sırada melek şunları demişti

''kıyamet kaçınılmaz elbet bir gün ona evet demek zorunda kalacaksın ve kardeşinle birlikte savaşmak zorunda kalacaksın''
ve hatırlarsanız dean zamanda ileri gitiginde melege evet dememişti ancak kardeşi lusifer e evet dedi ve dean ölmüştü

büyük ihtimal kafesten mıchael ve lusıfer çıkarmaya çalışıcak dean le sam çıkardıktan sonra dean evet demicek ancak sam evet dicek

crowly bence öldü ölmese bile lüsifer öldürücek

castiel ölmedi çünkü gelecekte de gördük onu

Kardeşim o gelecek çoktan değişti. O geleceğe göre yorum yapma. Zaman değişebilen bişeydir. Geçmişte değişir gelecekte. Ayrıca o gelecek değildi :D Zachariah Dean'e evet dedirtmek için gösterdi ama lucifer durdurulmazsa onlar cidden olabilir di :D

şimdide karanlık çıktı ortaya

Death in dedigine göre tanrı 4 büyük melekle birlikte karanlıgı yenip bir yere hasetmiş bir kapı yanı death birde anahtar yani mühür yapmış ölüm öldü kapıyı tutuan güç yol oldu ve depremler olmaya başladı farkındaysan

sonra mühür giti ve depremler şiddedlendi yerden karanlık çıktı

bence bu sezon dabbe kesin gelicek :D

ama bu gidişle supernatural 15 sezon bulur çünkü dabbeden sonra kuran da birçok alamet var

hatırlarsan çinler ile ilgili bölüm de kurandan yardım almışlardı bu sezonda kurana göremi gidicekler acaba

bu karanlık bana meşhur black smoke'u hatırlattı :)
birde archangel'ların gücü god'ın gücünün yanında ihmal edilebilir. yani onlara ihtiyaç yok bence.

ben 4 büyük melek in geri gelecegine inanıyorum meleklerin aır sılahlarıyla birlikte şeytanlarda olaya girşicek her türlü canavarıda karanlıga karşı savaşırken görecegiz diye umuyorum

Beyler herkez düşüncesini eklerse iyi olur tartışma formu gibi

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık