"sevdiğin işi yaparsan hayatın boyunca bir gün bile çalışmış hissetmezsin." -person of interest

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > Supernatural final nasıl ve ne zaman olur ?

yeni konu aç Supernatural final nasıl ve ne zaman olur ?

Geçen yatakta aklıma geldi bence 13.sezon son olcak. HIristiyanlarda 13 uğursuz rakam olduğundan. (Biraz saçmaladım ama olabilir yani neden olmasın ki)

Finaldede Sam ve Dean'ın öleceğini düşünüyorum.Ölmezlerse zaten insanların aklında soru işareti kalcak, normal bi hayat yaşayamzlar zaten
Sam ve Dean avcılığı bi süre bırakmıştı dediğim gibi ''bi süre bırakmıştı'' sonuçta o işe bi kere girip çıkan yoktu heralde.
Dean ve Sam içinde imkansız bi durum bence.

Ölümleride ''Death'' durdurulacakken olacak.

Yok tanrıyla savaşacaklar falan yok artık tamam Dean ölümü öldürdü ama uçmasınlar fazla

Death durdurulacakken derken anlamadım

Ya bence ölmezler ölseler bile cennete cehenneme gitmezler. Cennete veya cehenneme giderlerse saçma olur artık ezberlediler iki yeri de :DD Final bölümünde ya mutlu son olur yada direk varoluştan silinirler diye düşünüyorum :D Ama bu yakın bi zamanda olmaz çünkü bütün dizilerin aksine her geçen sezon reyting artıyor. Daha baya bi süre Supernatural izleriz diye umuyorum. Ki inşallah öyle olur

Bir kere dean çok rahat güzel bir hayat yaşar bunu geçmiş sezonlarda gördük

sam de aynı şey geçerli ancak köpegine carpan kadına ne oldu orası muamma bence sam ın cocguu var

çok fazla kurgu var. öncelikle öleceklerini hiç sanmıyorum,zaten ölüp ölüp diriliyorlar, ölseler geri dönecekler. bunu çok büyük bir supernatural hayranı olarak söylüyorum; dizi son 2 sezondur artık uzatmalara kaldı,yani finali ya çok şaşırtıcı güzellikte yaparlar ya da tamamen batırırlar -ortası yok-. artık tanrıyı mı gösterirler, yoksa bir insanı tanrı olarak göstermeye bir yerleri yemez mi bilemiyorum.

(daha 10. sezona başlamadım ama) benim anlamadığım şey tanrı da ölecek death de ölecek sonunda herkes ölecek kim kalıcak her varlık cennet cehennem ya da purgatory e gidecek orada ölenler ne olacak? ayrıca luciferin kafesi nerde cehennemde mi ?

Tanrı gelsin tıpkı Leviathanlar'a yaptığı gibi bunlarada özel bi evren yaratsın :D

Öncelikle

purgatory cehhneme deyildir araftır arafta yaratıkalr vardır
cehhenemde şeytanlar

Dean normalde ölmüştü büyü ile dirildi

2.cisinde dirlmesi melek tarafındandır Mikail oldugu için

3.cüsü araftan kaçmıştır dirilmesi tamamen şanstır

4.cüsü Mühür Aslında onu hayyatta tutan muhurdur çıkınca olmesi lazım ancak belliki ruhunbir parçası hala yaşıyor

Tanrı kayıp ölmedi

benım tahminim karanlık tanrıyı kendine çketi

Madem 11.sezona onay verdiler başlasın 11.sezon ama yeni başlayacak sezon bana final olacak gibi geliyor finalide nasıl yaparlar orası ayrı konu

10 sezon içinde fina diyolardı 11 in final olacagına imkan vermiyorum final için önümüzde 4-5 sezon var

Çünkü dha cehennemi kapatamadılar

cennet bir duzene girmedi

ve hatırlarsanız

porgotöry nin kapaısı hala açık her an kapıyı bulan çok daha güçlü bir yaratık gelebilir
hatta EVE bile gele bilri

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık