"hayatımın çoğunu hissettiklerimi hissetmemeye çalışarak geçirdim." -pretty little liars

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > Supernatural Spinoff Hakkında Görüşleriniz?

yeni konu aç Supernatural Spinoff Hakkında Görüşleriniz?

Supernatural Spinoff Denemeleri;

Vol 1-Bloodlines
Dizi bu adın altında 4 tane canavar ailenin bulunduğu Chicago'da bir hunterın ve bir kurtadam mı vampir mi öyle bir kızın aşk hikayesini konu alacaktı iyi ki de onay almadı,alsa supernatural çizgisinden uzaklaşırdı kendisi patladı daha piyasaya çıkmadan ama
yıl 2014

Vol 2-Wayward Sisters
Yıl 2018 en son spinoff denemesinden hemen hemen 4 sene sonra bir kadın hunter grubunun hikayesini konu alan oynayan karakterlerde orijinal supernatural evreninde yer alan Jody Mills,Claire Novak,Alex ve Medyum kız gibi karakterler olacak.

Robert Singer ve ekibi malum farketmiş ki Jensen ve Jared baya bir yaşlandı ve dizi de 13 sezonu geçiyor bu yüzden spinoffa geçme kararı almayı düşünüyorlar.Spinoff tutarsa supernatural efsanesi 14.sezonda kapanır diye düşünüyorum.

Supernatural Spinoffları hakkındaki görüşlerinizi alayım.

Wayward sisters bence çok çekici bir konu ama yayınlanacağı kanal CW, yapımcılar aynı kafada insanlar olacak. İzlemeye bile değmeyen "bu çok tuttu aynısından on tane daha yapak" kafası durmuyor ne yazık ki. Fena mı olur güzel bir evrende, güzel bir hikayeyle, güçlü kadın karakterler görsek?

Güzel olabilir kadın olup olmaması pek önemli değil ama o bölümdeki hissiyat hoşuma gitti ana karakterler ve archenemy o kadar sağlammı hala kararsızım.CW yüzde 90 tutmayacak bir diziyi en azından bir bölüm olsa yayına koyar mı acaba?SPN fanları şuan da ne artan ne azalan bi kitle o homojen yapısını koruyan sağlam bir kitleye sahip bana kolay kolay izlemezler bu diziyi gibi geliyor.Arada 3-5 ergen belki izlerse bir kaç bölüm yaparlar tutarsa devamı gelir.Bence CW bunla uğraşacağına yeni senaryoda yeni karakterlerin olduğu bir macera yapsa da insanlar biraz farklı şeyleri izlese daha isabetli olur.

Farklı ülkelerde ve mitolojiler hakkında olsa tutar bence. Mesela; Maya, Atlantis, Babil mitolojilerinin peşine düşseler tutabilir. Bir Afrika ya da Uzak Doğu turu yapmaları şart. Tabii şu an ki yönetmenler ne kadar dışa dönük, bu işi ne kadar kıvırabilir soru işareti. Başrol oyuncularının da değişmesi gerekebilir ama Winchester'lar arada çıkıp gözükürseler fena bir şey olur.

14.sezon zaten son sezon ya jared yada jensen ın twitterdan yaptığı açıklama da hedeflerinin 300 bölüm olduğunu söylemişdi bu da 14x13 yapıyor. ve finalle ilgili supernatural a yakışır bir final olucak tarzında şeyler söylediler. kısacası diğerlerinin tutması çok da önemli değil 13 yıldır devam eden bir diziden bahsediyoruz. her ne kadar bitmesini istemesem de artık anlatabilecekleri konu kalmadı ve reytingleri çok düştü. bu durumun onlarda farkında

Harflerin adamlarını konu alan ve Henry Winchesterın başrolde olduğu bir spinoff güzel olur diye düşünüyorum. Veya John ve Marynin gençliğinden Sam ve Dean in doğumuna kadar olan kısım. Bobby nin genç hali, Azazel, Crowley gibi eskiden beri olan karakterleri ekleyebilirler. Sam ve Dean in geçmişe gittikleri sahnelerde de Jared ve Jensen ı oynatsalar tadından yenmez.

İkisi de tutmaz ne kadar bu diziyi gerçekten seviyorum biterse üzülürüm ayrıca bu roller ikisine de yakıştı 13. sezon boyunca izledim ve izlemeye devam ediyorum diziyi böyle devam ettiğim bir dizi yok eğer bu diziyi bitireceklerse dizinin sonunda onları temelli öldürsünler ki sonra merak konusu olmasın

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık