"erkekler metro gibi. birini kaçırıyorsun, 5 dakika sonra diğeri geliyor." -how i met your mother

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > Yeni Sezon Tahminleri

yeni konu aç Yeni Sezon Tahminleri

1-Dean bir Kitsuneyi öldürmüştü hatırlarsınız fakat çocuğunu sağ bırakmıştı,çocuk annemin intikamını alacağım gibisinden bir şey demişti,o çocuk Winchester'lara musallat olabilir.

2-Deccal bir bölüm gözüküp ortadan kayboldu tekrar geri gelebilir.

3-Harflerin adamlarının İngiltere kolu olduğunu da öğrendik,taraflar çarpışacaktır,Garth'ın dönüp sürüsüyle yardım etmesi iyi bir çıkış olur,
+Dean annesini gördüyse babasını da görebilir hatta Charlie'yi de görme ihtimalinin de olacağını düşünüyorum

4-Bobby'nin nerede olduğu meçhul bu sezonda açıklık getirebilirler.Boşluktadır büyük ihtimalle,bu sezon boşluk hakkında daha çok bilgi sahibi olabiliriz.

5-(Tahmin değil kendi isteğim)Eğer Slender man i konu ederlerse dizi müthiş raiting alır.

5 hariç hepsine katılıyorum Allah aşkına slenderman nedir?sen nerede supernatural in mistik dini öğeler veya şehir efsaneleri dışında bir şey gördün dediklerimi yanlış anlama sadece bana mantıksız geldi yoksa sana yüklenmek gibi bir amacım yok ; spn wikia da 12.sezonda kimlerin oynacağı yazıyor aşağı yukarı şu karakterlerleyiz;

-Jody Mills
-Donna(şişman polis memuru kadın)
-Lucifer
-Lady li bir şey var daha sezonfinaline gelemedim orda görürüm kesin
-Mary Winchester(spoiler da yedim sezon finalindede varmış galiba)
-Alex ve Claire
ve tabiiki de Dean Sam Winchester Bros Co. ile Crowley ve Castiel Reyisler

-Birde Garth reyis var onsuz olmaz

Yazdım zaten 2. maddede

o deccalmiydi aq

aa evet slender man güzel olabilir o gelsin

Samin Kaçırılışı Biraz Garip Oldu 11 sezon dur avlan gel sen salak bi kızdan kurşun ye kaçırıl bence o kısım kötü olmuş

Beyler en öemlisi

Şeytan insan karşım çocuk ne oldu Hatırlayın Castiel o çocuk için tanrı kadar güçlü demişti

castiel i oyuncak yapmıstı

Mrs. li kardeş işsizmisin uğraştın mı bunla , yoksa uğraşan bir işsizin emeğini mi çaldın?

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık