"Biz ikimiz ayrı ayrı çok güzel şiirleriz fakat bir araya geldiğimizde bir devrik cümleden ileri gidemiyoruz" - Leyla ile Mecnun

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > 6b hakkında!!!

yeni konu aç 6b hakkında!!!

biliyorsunuz ki teen wolf bitiyor ve dikkat ettiyseniz reytingler berbat halde şimdi size 6x13 hakkında birşey söyleyeceğim bölümün sonu çok SAÇMAYDI çoğu kişi kızacak biliyorum ama liamın insanları gördükten sonra kurt formunda olması hiç mantıklı değil bana kalırsa direkt kaçıp saklanmalıydı ve etrafı gözleyip brett ve loriyi izleyebilirdi fakat bildiğiniz gibi 6b sezonu konusu korkuya dayalı yani demek istediğim kurtadamları ortaya kabak gibi çıkarmamalıydılar... sizin düşünceleriniz neler? sanırım bir süre daha mantık hatalarını görmezden geleceğiz ve dürüst olmak gerekirse dizi 3.sezonda final yapmalıydı jeff iyice dizinin b*kunu çıkardı...

bence bölümün sonu ve gerardın yaptığı sağladığı olay mantık gayet iyi ve yerindeydi kafa basmayınca anlamıyor
liamı zaten görmüşler içgüdüsü hayvan o anda ve çok sinirli durumun farkında ne yapacağını bilemedi öyle bi anda kafasını toparlayamaz zaten asıl o saçma olurdu insanlar etrafını sarmış zarar da veremezdi olay bu artık insanların onlara karşı korkuyla dönmesi fark etmesi gayet iyi güzel bi mantığı var düşüncelerine katılmıyorum

reytingleri düşüyosa da anlamayıp umursamayıp izlemeyen aptalların kaybıdır

bence tüm sezonlar çok güzeldi 6a biraz kötü olsada bence 6b süper olucak

6A da güzeldi bence

bence son 10 bölüm komple çöp, oyunculuk bile 0 ben resmen flash tv izledim aq

sen vizyonsuzsun

Liam kurtken zaten bir kaç insan görmüştü onu saklansa bile zaten insanlar görmüştü onu.Ama orda daha fazla kükremesi saçmaydı.Dizi 3.sezonda final yapmalıydı demişsin,eğer 3.sezonda final yapsaydı neden bu kadar erken bitirdiniz diye söylencektin.

ayrıca wild hunt konusu efsane bir konuydu, the beast de efsaneydi yani kısacası efsane konular vardı salak salak konuşuyonuz

orda liam şok anındaydı hiç beklemediği bişey oldu ve aynı anda arkadaşları trajik bir ölüme kurban gitmişti kendini suçlu tutuyodu bu kadar şeyi kafasında nasıl yaşıyor kim bilir empati yapın biraz tamam kurt adam ama bence seneryoyu yazanlar o an onun psikolojisine göre böyle yapmış olabilir senaristler bu kadar düşünmediyse de doğru bir şey yapmışlar bence

pllfankalp14 Canımın içi , diziyi seviyor olabilirsin. Biz de seviyorduk. Ama artık iyice s*çmaya başladılar kabullen bunu. Kadın tek başınayken 2. günde karakol basacak kadar güçlendi. O kadar polisin hiçbir işe yaramaması.. Senaristler bile geçiştiriyor artık. Ortada savunulacak bi dizi kalmadı. 6a da bitmeliydi..

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık