"beraber yaşa, yalnız öl." -lost

Teen Wolf tartışma forumu

yeni konu aç Alfa Scott

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Şuan 4.sezondayımda scott ALFA olmasına rağmen sürekli dayak yiyo deli oluyorum :D Sonradan Gerçekten Gerçek Alfa olucakmı yoksa hepmi böyle ?

sonradan Gerçek alfa olcak dayak ta bol bol yiyecek scottın dayak yemeyeceği bolum kalmayacak..nihahahaha...

Teen wolfun ikl 4 sezonunu severek izledim fakat son sezonlarda çok saçmalamaya başladılar konu bütünlüğü kalmadı bu yüzden diziyi bırakmak zorunda kaldım. Dizi yapımcıları malesef romantizmi maceradan çok daha fazla önemsiyor :(

5. Sezonun son bölümlerinde iyi dövüşüyo fvıkb jjgıvbjf

6.sezon fragmanı youtubede SCOT ın gözler mor oluyor :O

Paso dayak yiyor hatta insanın canıda çekiyor 2 tokatta senin atasın geliyor. Kendi betası bile dövüyor

Erdener dostum yanlıs yapmıssın bırakmadan devam et

AMK ARTIK DAYAK YİYO BİDE ALFA OLCAK DEMEYİN ONDAN GÜÇLÜ OLANLARIN HEPSİ ÖLDÜ VEYE DİZİDEN ÇIKTI AMA SCOTT HEP HAYATTA KALMAYI BAŞARDI ARKADAŞLARINI VE İNSANLARI KORUYARAK HEMDE. BELKİ DÖVÜLÜYO OLABİLİR AMA ONUN GÜCÜ İÇİNDEYDİ. O BİRİNİ ÖLDÜREREK ALFA OLMADI, KENDİLİĞİNDEN OLDU ÇÜNKÜ GÜÇLÜYDÜ. ŞUNUDA UNUTMAYIN GÜÇ SADECE DIŞTA OLMUYO SİZİ GÜÇLÜ KILAN ŞEY BİRİNİ DÖVMEK DEĞİLDİR.

https://www.facebook.com/TeenWolf/?fref=ts beyler first look yayınlamışlar stilesi kımse hatırlamıyor mk

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık