"hepimizin fobileri var, benimki de okul." -shameless

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > Allison Olayına Açıklık Getirelim

yeni konu aç Allison Olayına Açıklık Getirelim

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Genellikle Allison'un geri döneceği söyleniyor. 5B veya 6. Sezonda hayalet olarak geri döneceği söyleniyor yada Kate gibi kurt'un başka türü olarak geleceği söyleniliyor. Kılıçla ilgili bir şeyler varmış. Bildiklerinizi söyler misiniz?

böyle bir konu açtığın iyi oldu bende anlamamıştım bende merak ediyorum ama inşallah geri döner

İnş Dönmez her gelen canlanıyo boku çıkar

@TeenWolfTY arkadaşım herkez geri geldi o da gelsin bokunu çıkarıp bide ortalığa sıvasınlar

Allison ölmeseydi iyiydi be ama geri döner mutlaka ve mutlakaa

Saçmalıklara devam diyosunuz

Geri dönüp dönmemesi Jeff'e kalmış tabi ama olayı nasıl bağlayacakları ayrı bir ironi.

Beyler 1x6'da Kate allison'a la bete hakkında ister inan ister inanma bizimle bir ilgisi var diyodu ve la beteyi allisonun ataları öldürmüş yani bir argent fragmanda 2 argent geliodu gerard ve chris la bete argentların peşinde düşebilir.

ya ben kate geri döndüğünde görmüştüm"Eğer tırnak izleri çok derine batmışsa veya yağmur suyuyla dönüşebilir" gibi hatırlıyorum. Allison öldüğünde de yağmur yağıyordu. bence öyle dönmüş olabilir.

theo scotta allisonu sormuştu ve haydende allison şeklinde ölmüştü ve geri dirildi theo allisonu ya bir yerde saklıyosa ya da dirilttiyse

@beyzaalahey mantıklı senin dediğin olabilir aslında .

konuya abone kullanıcılar 14

Yukarı Çık