"+o kadar sıcak değil mi? bu herif sabah uyandığında beyazdı!" -prison break

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > Başlıyayım mı kısa bir özet geçer misiniz ?

yeni konu aç Başlıyayım mı kısa bir özet geçer misiniz ?

Şu sıralar izlediğim dizilerin çoğu sezon finali yaptı ve the originals i izliyorum onunda yeni bölümünü beklemek sıkıcı saracak dizi arıyorum öneriyor musunuz ve neden öneriyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim.

Güzel dizidir zamanında nefes almadan takip ettiğim lakin belli bi şey sonra çizgisini bana göre bozmuş bi dizi.Diziye başlıcaksan daha güzel dizileri tavsiye ederim Fringe gibi.Ama Teen Wolf'ta güzel dizidir pişman olmazsın

Başla bence güzel dizi her bölümü güzel

Yeni bölümleri ya da yeni sezonları beklemek gerçekten sıkıcı oluyor haklısın bitmiş bir dizi olarak Dexter izlemediysen kesinlikle tavsiye ederim. Teen wolf başla derim nedeni aslında insana bir şekilde hitap ediyor olması ve gerçekten sarıyor olaya kapılıyorsun yorum yaoıyorsun çıldıryorsun vs ama bir süre daha bekle final yapmasını yaptıktan sonra izle. Pretty little liars izleyebilirsin bitmek üzere olan bir dizi ve gerçekten harika. Arrow, the flash soluksuz izlediklerimden :D once upon a time bakabilirsin :D

3 yada 4 defa " Hatırlamıyorum " izleyip bitirmiş biri olarak söylüyorum diziyi ilk 2 defa izlediğimde fazla dizi bilmiyodum büyük bi beklentiyle başlayıp soğumuştum ama diğer herşeyi izleyip bitirdiğimden yapıcakta bişey yoktu izledim bitirdim sonra sarmaya başladı beklentilerimi yüksek tuttum falan ama hiçbişey değişmedi tekrar kendinden soğuttu , dizi tam olarak liseli ergen kız fanlar için yapılmış , fan kitlesine bakarak zaten anlayabilirsin bunu " Kimseyi aşşağılamıyorum dizi hakkında konuşuyorum " başta sarmıyo kurt adamları ve diğer doğaüstü yaratıkları görünce büyük bi beklentiye düşme çünkü hem efektler hem senaryo hem işleniş olarak yani her açıdan ergen kız fanlara hitab eden bi dizi. ama illa ki merak ettim başlıycam doğaüstü yaratık varsa sıkmaz diyosan başla derim bişey kaybetmezsin

@CihangirKaramuk dostum sana dizi önereyim izlemediysen bu dizi 'yi izle mutlaka
The 100 Muhteşem ötesi bir dizi seveceğine eminim

13 reasons why izle bence hem bilinçlendirici mantıklı bir hikaye bir günde bitirdim.

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık