"mutlu mu olmak istiyorsun? kimseden bir şey bekleme." -bob marley

Teen Wolf tartışma forumu

yeni konu aç Çöl kurdu

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

ben bu çöl kurdunu tam olarak anlamadım ama anladığım kadarıyla malia nın ailesini öldürdü ozaman kurtları avlayan insan gibi bişeymi bu

benim bildigim cöl kurdu malianın annesi ben yanlısmı biliyom ?

dogru veteriner adamla konuşurkende dedi kızım yaşıyormu dedin yine öldürecem dedi çöl kurdunun kızı malia aşkım benim malia

Ya arkadaşlar bakın bu çok kurdu Malia'nın annesi. Malia'nın kaza yaptığı zaman yanında olan ailesi onu evlatlık edinmişti. Yani öz ailesi değil. Malia'yı öldürmeye daha önce çalıştı. Ama Malia ölmedi onu evlatlık edinen ailesi öldü ve Malia gücünü kontrol edemediği içinde tamamen kurta dönüştü. Çöl kurduda onu öldürdüğünü zannetti. Malia'nın öz babası Peter öz annesi ise çöl kurdu. Olay bu. Şimddi ise çöl kurdu Malia'nın ölmediğini öğrenmiş ve onu arıyor tekrar öldürmek için.

Yalnız biz Peter'e nasıl baba lan bu diyodukta annesi Peterden beter çıktı. Kızını ölüdrmeye çalışıyor aq bu ne biçim anne. Ben çöl kurdunun amaıcını hala anlamadım, Malia'yı neden öldürmek istiyor ki ? Anlayan biri söylerse büyük sevap işler.

Bende hala anlamadım. Theo çöl kurdunu vs. istiyordu. Belkide çöl kurtları çok az sayıdadır . Malia'nın dövüş sahnelerinde de gördüğümüz gibi güçlü biri daha da güçlenebilir. Malia'nın anneside kendinden güçlü biri çıkmasından korkuyordur. Sonuçta Malia ondan güçlü olursa onu öldürmek için peşine düşebilir. Çünkü onu evlatlık edinen ailenin ölmesine sebep oldu.

ya belki malia güçlü ya gücünü annesinden alıyodur ve annesi de onu öldürüse daha da güçlenir.Yani bence malia yı güç kazanmak için öldürmeye çalılıyor.Ama tabi emin değilim bende tahminm böyle

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık