"bu şey nasıl uçurulur biliyor musun?" -doctor who

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > Delta Kurtadam

yeni konu aç Delta Kurtadam

Merhaba arkadaşlar.Bazı şeyler duyuyorum ve okuyorum,ama maalesef tam anlayamadım.Bana Delta Kurtadamları anlatırmısınız örneğin nasıl oluştuklarını gücünü hızını vb. anlatırsanız sevinirim bekliyorum:)

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Öncelikle bende emin değilim ama scott'ın delta olacağına dair bir söylenti var. Ve bende deltayı araştırdım. Delta kurtadam Alfadan daha güçlü bir kurt adam türü. Bildiğiniz gibi Alfada göz renkleri kırmızı oluyor ama Deltada göz renkleri değil gözlerinin tümü siyah oluyor ve bu çok az rastlanan bir kurt adam türü söylentilere göre scott gücünü kaybedecek ardından deltaya dönüşecek.

Bu birine 4. kez söyleyişim olacak. DİZİDE ÖYLE BİR ŞEY YOK.
Bu forumda üç tane aynı konudan var allah aşkına açıp birini okuyun. Hepsine de yazdım öyle bir şey yok diye.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

#nightingale güzel kardeşim 4x09 veya 4x10 da scott bi süreligine deltaya dönüştü izlememişsin sanırım .

Ya arkadaşım dizide "delta" lafı geçti mi? Jeff Davis "aslında delta diye bir tür var" dedi mi? Comic-conda biri ağzından bir şey kaçırdı mı? Tumblr official sayfası böyle bir şeye işaret etti mi?

4x9 , 4 x10 da hangi sahneyi kast ediyorsun? Açıp bakmadım ama dediğin sahne Scott'ın mountain ash çemberini geçtiği yerse o , Scott'ın True Alpha olmasıyla alakalı bir şey. Sen bunu görüp orda mor ışık çıkıyo diye, bir kez daha söylüyorum, fanlar tarafından uydurulmuş bir şeyi diziyle bağdaştıramazsın.

Diyebileceğiniz tek şey, Scott'ın güçlü olması vs vs. sebepler yüzünden bir teorim var o da bu dersin ki bu zaten True Alpha olmasıyla AÇIKLANDI.

Söyleyebileceğiniz tek şey bu! Hayır buraya gelip deseniz ki böyle bir teori kurdum böyle olabilir mi? Biz de burada tartışırız çürütürüz veya katılırız vesaire. Ama siz gelip diyorsunuz ki kesinkes böyle bir şey var! Arkadaşlar hani nerde?

Pardon sinirliyim ama bu dördüncü konu yani.

Tamam beyler sakn.Ben zaten dizide var veya yok demedm ki sadece öyle bi tür var mı diye merak edip sormuştum.Neyse herkese tesekkurler

Sana değildi sinirim ya :D
Şuan yok. İlerde olur mu belli olmaz.

Teen wolf dizisinde şu 2. yorumu atan arkadaşın dediği gibi olsa güzel olurdu

O bahsedilen sahnede Scott masum birini öldüreceği için az kalsın elinden True Alpha lığı gidiyordu. Delta diye birşey bende duymadım. Eğer o adamı öldürseydi Deucalion dan bir farkı kalmayacaktı.

Delta Kurt: Delta Kurt adamlar çok nadir görülen bir kurt adam çeşididir. Her 200 yılda sadece
2 kişide görülen bu kurt adam türü sürünün en üst seviyesindedir. Göz renkleri siyahtır.
3 Alfanın hız değerine eşitlerdir hızları. Delta Kurt adamlarda aynı hatayı iki kez yapmak mümkün değildir.
Delta Kurt adamlar normal kurt adamlara göre hızlandırılmış iyileşme gücüne sahiptirler.

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık