"hayvanlar gibi dövüşürsek, hayvanlar gibi ölürüz." -doctor who

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > Derek&Liam&Theo

yeni konu aç Derek&Liam&Theo

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Bişey farkettim bu theo tam forma dönüşebiliyor,en son derek'in dönüştüğü gibi ve haliyle normale döndüklerinde çıplak oluyorlar. 1.bölümde scott'ın liam için madem kendini kontrol edebiliyordun çıplak bi şekilde insanların içinde ne işin vardı demesi derek'in liamın gücü hakkında söylediklerini söylemesi ve bu bölümde de olduğu gibi böğürmesiyle theoyu korkutması ne biliyim arada bi bağlantı var gibi başka farkeden ya da yazan oldu mu bilmiyorum kurcaladım göremedim ama bilgisi olan döksün var bu sezonda bişeyler dur bakalım ^^

Aslında aynen böyle birşey olabilir, sen deyince benimde aklıma yattı :)

aynen ya :D

Herkes theo dan kötü birşeyler çıkacağını bekliyor ama theo nun derek le bi alakası olabilir kötü niyetli olmayabilir bence

Theo belkide derek tarafından gönderildi liam'ın gücünü açığa çıkarabilmesi için çünkü liam'ı baya bi sinirlendirip geri çekildi insan haline döndüğünde de y**şakça bi sırıtma vardı suratında ^^ yani dediğin gibi ters köşe yapabilirler o konuda

Bence Theo gayet kötü biri orada Liamdan kaçmasıda oyundu bence çünkü insana dönüştüğünde aptalca sırıtıyordu,bir şeylerin peşinde

Bi şeylerin peşinde olduğu kesin,theo büyük ihtimalle dediğim gibi liamın gücünü öğrendi onu kontrolden çıkarıp scottla düşman yapıcak lydianın hastanedeki flashback'inde hatta scottla liam baya bi kapışıyodu çünkü bu theoda var bişey ama çıkar 1-2 bölüme ^^

aynen

Onu bunu bırakında ben derek istiyorum. Favori adamım ya fsjfjs idolum olduydu diziden çıkardılar

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık