"insanlar kötü bir şey yoksa hiçbir zaman "konuşmamız lazım" demezler." -friends

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > dereksiz teen wolf...

yeni konu aç dereksiz teen wolf...

dereksiz teen wolf çalışmayan karınca gibidir..
sizde devam ettirin bakalım neler çıkacak sjkdkjdjksd

cidden 5. sezon dizinin en sıkıcı sezonu galiba derek ve ethan yok aiden ve alison ölüp diziden çıktı ısaac nereye kayboldu hiçbir fikrimiz yok kendisinden hiç bahsedilmedi özellikle alisonun ölmeden önceki son zamanlarını ısaac ile geçirmesine sinir olsamda o gittikten sonra bir tuhaf hissettim . ama bana en çok koyan yine dereğin gidişi galiba .alışık olmadığımız yeni yüzler girdi diziye yeni bölümü geldiğinde heyecanlanmıyorum bile artık.

aynen benceede en azından allison geri dönsün

Isaac dönecek yanında Jacksonda gelicek merak etmeyin Derekte 12 bölümde gelecek kanıtlarım Vikipedi orjinal sayfasında Teen Wolf karakterlerinde Kate Argent öldükten sonra TBA Yazısı belirdi anlamadım önce sonra yeni kişiler eklendi Agent Mccall Yukimuralar falan hepsinde TBA yazıyordu ve diziye katıldılar Kate geri döndü Isaacde de aynı şey yazıyor Jacksondada Derek yardımcı yazıyor Peter döncek mi bilmiyorum yazıyor hala anlamış değilim umarız ki dönerler
Allison dönmeyecek ondan ümidi kestik artık ölmesi durumu daha da zorlaştırdı TBA da yok yani yok artık

Isaac dönecek yanında Jacksonda gelicek merak etmeyin Derekte 12 bölümde gelecek kanıtlarım Vikipedi orjinal sayfasında Teen Wolf karakterlerinde Kate Argent öldükten sonra TBA Yazısı belirdi anlamadım önce sonra yeni kişiler eklendi Agent Mccall Yukimuralar falan hepsinde TBA yazıyordu ve diziye katıldılar Kate geri döndü Isaacde de aynı şey yazıyor Jacksondada Derek yardımcı yazıyor Peter döncek mi bilmiyorum yazıyor hala anlamış değilim umarız ki dönerler
Allison dönmeyecek ondan ümidi kestik artık ölmesi durumu daha da zorlaştırdı TBA da yok yani yok artık

12.Bölümde özlediğiniz kurt kavgalarından birisi olucak Dream Doctors'ları yenecekler hepsi gelipte

ya sezon finalinde derek böyle evrim geçirmiş haliyle geldiğinde sevinçten napıcamı şaşırdım ne demek derek yok ya sıçarım böyle işe

ya sezon finalinde derek böyle evrim geçirmiş haliyle geldiğinde sevinçten napıcamı şaşırdım ne demek derek yok ya sıçarım böyle işe

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık