"hiç iyi niyetli olup da hata üstüne hata yapmışsın gibi hissettiğin oldu mu?" -teen wolf

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > Isaac,Jackson,Derek dönecekler kanıtlarım var buyrun bakın

yeni konu aç Isaac,Jackson,Derek dönecekler kanıtlarım var buyrun bakın

Arkadaşlar Teen Wolf'ın orjinal Vikipedi sitesinde bi zamanlar göz atarken gözüme bişey takıldı Kate ölmüştü ama ismi hala silinmemişti ve isminin yanında TBA yazıyordu anlamadım tabi sonra yeni kişiler eklendi Agent MCcall Yukimura ailesi gibi hepsinde TBA yazıyordu ve yavaş yavaş diziye katıldılar Isaac ve Jackson'da da aynı şeyler yazıyor ölmemiş olmaları daha da kolaylaştırıyor diziye katılmalarını Derek yardımcı karakter yani diziden çıkmadı ara verdi diyelim 12.bölümde katılıcaklar hepsi ve Dream Doctors'ları yenecekler

Ooo büyük tespit sdlksaldksaşl

İnanmıyan varsa gitsin baksın Vikipediye

dread doctors

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Geri dönebilirler sonuçta ölmediler?

tabi dönme ihtimalleri %90 ölmediler Isaac Jackson Derek dönüp Doktorları yenecekler bence 12 bölümde 6.sezon olur mu bilmiyorum çünkü saptı dizi

Isaac da Jackson da Derek'in betası. Olabilir

Aynen olabilir bide Colton Haynes Arrowdan ayrıldı buraya gelmesi muhtemel :)

Derek'i bilmiyorum ama Isaac ve Jackson diziden ayrıldılar. Colton Haynes, Arrow'da oynuyor.Daniel Sharman, The Originals'a geçti. Senin dediğinin tersine bence dönmeme ihtimalleri %90.

Melissa Ponzio ''Daniel Sharman (Isaac) kesinlikle dönmeyecek diye açıklama yapmış ?

Ay.

TBA demek "to be announced" demek. Bu da "henüz ne olacağı açıklanmadı, bilinmiyor" gibisi bir anlamına geliyor. Kanıt denince bende yapımcılar falan açıklama yaptı sandım be :D

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık