"bu şey nasıl uçurulur biliyor musun?" -doctor who

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > Jeff Davisin Bir Hatasını Buldum :D

yeni konu aç Jeff Davisin Bir Hatasını Buldum :D

7. bölümde Hayden yem olarak kullanılırken korku doktorlarının okula girememesi gerekti çünkü orda tellürik akım vardı bide Hayden Chimera olmuş kendini iyileştirebilir artık bir ilaç kullanması gerekmez ama çantasını kurcaladıktan sonra ilacını unuttuğunu söylüyor Scotta okul dolabından ilacı almaya gidiyor.8.bölümde Haiden deneyden cıktıktan sonra yarasının eskisi gibi iyileşemediğini söylüyor.Yani ilaca gerek yok bu kız 7. bölümde ilacsızda kalabilirdi :D

2 kere paylasım olmus özür dilerim :D

bence biraz aceleci paylaşım olmuş :D

Enteresan geldi scott ordan cıkmasaydı hayden ve liam kacırılmayacaktı belkide işte jeff bi şekilde scotı cıkarmaya calıstı ama bocaladı bence :D

Hatırladığım kadarı ile doktorlar neden girebildiklerini, nerede hata yaptıklarını söylüyorlardı sürüye. Bu yüzden doktorların okula girmesi normal. Hayden konusuna gelince de... Ona bakılırsa Scott'da kurtadam ve astım ilacına ihtiyacı yok normalde. Ama son zamanlarda sık sık astım krizi geçiriyor? :D Bence herhangi bir şekilde hata yapılmamış; ama tabii, senin düşüncen.

Bunu bi Kryptonit gibi düşün dostum :D

jbowerorjbower ama scotın astım krizleri scott ne zmn kendisini caresiz hissetse cıkıyor ama haydenın kullandıgı ilac bi kriz ilacı değil sadece böbrek nakli yapıldıktan sonra ömür boyu kullanılması gereken ilac ztn bi chimera oldu ilacı kullanmasına gerek yoktu bence o zmnlar psikolojiside normaldi bence :D

Hayden doğaüstü bir yaratık değil. Diziyi nasıl izliyosun acaba ? Korku (Dehşet) Doktorları , Hayden'ı "yaptılar" . Hayden ısırılmadı ve dönüşüm geçirmedi. Bu yüzden iyileşmemesi normal karşılanabilir. Scott'ın astım krizine gelince ... Scott astım krizi geçirmedi . Scott'ıın geçirdiği şey panik ataktı. Scott astım krizi geçirdiğini sandı. Bu psikolojik bir şey. Normal bir hastada da olabilir . Yani kabaca Scott panik atak geçirdi . Sadece bunun astım krizi olduğunu düşündü.

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık