"Kocaman sarılmak istediğin insana,küçücük merhaba demek zorunda kalmak da en acısı." - The Originals

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > La bete hakkında

yeni konu aç La bete hakkında

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Farkettiniz mi bilmem ama theo stilesla konuşurken öldürme içgüsüne sahip olan burdaki ilk kurtadamı istiyorum demişti en başında bölümlerden aklınızda kaldıgı kadarıyla şeytani olan tanıdık kim var? Peter Hale
Bölümün 2. tarafında yani 5B'de peter hale ana karakter olacak
Korku doktorları en sonunda kırdıkları duvarda 2 şeyin dövüştüğünü göstermişlerdi(birisi ateşli olsada parrish gibi emin değilim) geçen sezonun finalinde peterla scott'un dövüşme sahnesi tanıdık geldi mi?
Gene işin en sonunda peter reyize dönecek gibi

haklı olabilirsin

ben senin kadar dikkat etmemiştim olabilir yani

aynen

Peki la bete kimeralardan biri mi? Çünkü sonda doktorlar başarı dediler.

Là bete fransızca da canavar olarak geçiyor. Beauty and Beast çizgi filmini örnek verirsek çizgi filmde ki canavarın adı la betedir(Fransızcası). Bence burdan yola çıkarak karşımıza çıkacak olan la bete iri yarı bir yaratık olacağa benziyor. Şahsi görüşüm bu tabiki.

la bete'e netten baktım ve pek hoş şeylerle karşılaşmadım. Beauty and the beast deki Beast karakteri olarak düşünebiliriz.

arkadasın da dedıgı gıbı canavar anlamına gelıyor. La bete dedıklerı sırada duvarda bulunan 2 yaratık soldakı yanıyor parrısh ten baskası olamaz dıye dusunuyorum soldakı ıse scott arkadaslar scott sekıl degıstıren olabılır delta kurt olabılır cok fazla sans var bunun ıcın ızleyıp gorucez ama o duvardakıler scott ve parrısh

Ian Bohen (Peter) 5B de gelicek ama bence bu konunun onunla alakası yok ama iyi bir teori.

Sıkat zeta kurt arkadaşlar kesin bilgi. Jeff açıklamış, sezon finalinde de sıkat sıtayıls'ı ısırıp onuda epsilon kurta dönüştürecekmiş. Kesin bilgi yayalım

Bence de o doktorların kırdığı duvardaki resimde ateşli olanı Parrish diğeri de aynı ilk sezonda Peter'in dönüştüğü şeye benziyor

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık