"erkeğin her adımı, her nefesi, her kelimesi ve hatta her bakışları yalan olabilir ama ağlamaları asla.." -icarly

Teen Wolf tartışma forumu

yeni konu aç ölüm

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Lydia hepsi ölecek demişti bence sezonun son bölümünde bir kişi ölecek

Bir kişi mi eichen house da lydia yi sorgularken hepsinin bası dertteydi bence 1 den fazla kişi ölücek ve son sezon olucak

Ya lydiaya neler oluyo stiles öldü mü ki bi geçmiş bi gelecekten gösteriliyor sanırım

bu son sezon olmayacak diye düşünüyorum çünkü dizinin iyi bir izleyici kitlesi var bundan dolayı neden bitirmek istesinler ki? lydia ya neler olduğunu daha bende çözemedim:D

Bence sezon finali şöyle olacak; Mcall aslın da yatalak mış stiles de tuzluk, allison da balık ama ölüyo sonra ailesi üzülmesin diye yerine başka balık alıyolar kirayı yani, mccall da televizyon da alacakaranlık serisini izlerken çarpılmış yatağa düşmüş.

okuduğuma göre sezon finaline doğru ana kadrodan bir kişi ölecekmiş ve diziden ayrılacakmış. ama kim olduğu bilinmiyor. ya da bu söylenti yüzde yüz doğru mu o da belli değil.

Beyler Bence Ana Karakter Olarak Stiles Olucek Fk-akat INSALLAH Olmez

Allison dönüyor bu sezonda haberiniz var mı ?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

allison öldü gitti nasıl döncek 3 secenek var theo malia stiles buınların ölme oranı %80 ama kira falan da ölebilir yada ısaacı göstere bilirler ins heo malia stiles yada kira ölmez

Bence bu sezon son olsun tadında bıraksınlar zirvede bıraksınlar süper bitsin yani şahsen hepsinin gerçekten ölmesinden yanayım her sezon başlarını belaya sokup sezon finallerinde herşeyin birden normale dönmesi çok basitleşti 4 sezondur son sahneyi tahmin etmek kolaydı (scott ve stiles kol kola omuz omuza her neyse) bu sezon finali öngörülemez olsun efsane olsun ve sezon finali değil final olsun

Diziyi kurtaran stiles ve scott zaten ben onların değilde kiranın yada malia ölür gibime geliyo

konuya abone kullanıcılar 14

Yukarı Çık