"sen plan yaparken tanrı yukardan güler." -supernatural

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > Onu Bunu Bırakında Derek - Peter Nerde ?

yeni konu aç Onu Bunu Bırakında Derek - Peter Nerde ?

Ya Derek , Peter İkilisi Nerde ???;
Derek Dönüşünce Çok Güzel Olucak dedim ilerleyen bölümler ama derek kayboldu .
Peter Fanıyım Ben Ağır Bir Şekilde Hastasıyım Fakat ikisi birden kayboldu yani varmı bilgisi olan araştırma işlerinden anlamam varsa bilen söylesin :// ???

5b de peter tekrar aramıza dönecek yani ocakta yanınlanan sezonda. derek için şuanlık bilgim yok ama düzenli kadrodan çıkartıldı

Jeff Davis Derek'in dizide olmasının kendisine bağlı olduğunu söyledi. Yani büyük ihtimalle başka projelerde çalışıyor ve buraya 5B de ancak gelebilir.

Derek'i canlandıran Tyler Hoechelin düzenli kadrodan film projeleri nedeniyle çıktı.

derek duyduğum kadarıyla batmanin yeni fiminde başrolmüymüş neymiş diziyi sadece stiles ve derek için izliyodummm derek çıkınca yıkıldım

Yeni Batman Ben Affleck. Yeni film Batman ve Superman: Adaletin Şafağı gösterim tarihi 2016 ve baş rolde yok. @FaToŞş

yaw saçmalamayın derek argent ve peter 3lü tatile gitmişler yani sayfada okumuştum ve 5b de olacaklarmış evet derek düzenli kadrodan çıktı film rolü olduğu için ama diziden ayrılmadı ve normal zamanındaki gibi gözükecek

peter en son su kafası delik adamın yanına yattı yatış o yatış ama peter'ın dönüşü baya heyecanlı olucak bence bide ilk bölümde lydia'ya birşeyler soran 4.sezonun son bölümündeki o kafası delik olan adam değil miydi :D

Derek'in 5A 5B dahil en fazla 3 bölüm geleceğini düşünüyorum. 6. Sezonda belki gelir. Favori adamım zaten. İdol :d

Bi an önce gelmesi gerek çünkü komedi katıyordu hiç değilse biraz :))

Zaten yeni sezon başlamadan önce duyurulmuştu. Derek düzenli kadrodan çıktı ama bazı bölümlerde yer alacakmış. Peter hakkında bir bilgim yok ama çöl kurdu bölümlerinde gelebilir diye düşünüyorum.

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık