"herkesin hayatına kimse karışamaz." -bir dost

Teen Wolf tartışma forumu

yeni konu aç Scott

Bu scott rolünü yeteri kadar güçlü göstermiyolar. Sonuçta koskoca '''True Alpha'. Geçen sezonlarda büyük bi alfa ordusu gördük. Herşeyi yıkıp döküyolardı anasını şimdi Scott ''bir kurtla'' dövüştü mü hemen yere yığılıyo. Fazlasıyla sinir bozucu. Dimi ?

Kesinlikle ben de Scott'ın gücünün yeterince iyi yansıtılmadıgını düsünüyorum bir True Alpha olarak

bence tam olarak öyle değil. Şimdi bu gençlik dizisi olduğu için heyecan gerekiyor. Sadece aşktan mı heyecan çıksaydı? Ben The Vampire Diaries'i beğenmiyorum mesela. Ben o dizide heyecan göremiyorum? Yok Klaus mudur nedir bi gün o kızla bi gün bu kızla. Yok Elena bi gün Damonla flört ediyor diğer gün Stefan'a koşuyor. Kızın sevişmediği kimse kalmadı amk bu dizi de mi öyle olsaydı? Teen Wolf ile The Vampire Diaries'in başarısı kıyaslanamaz bile. Neden? Çünkü The Vampire Diaries yaprak dökümüne dönüştü bi süreden sonra amk Bu diziye heyecan kattıkları için tutuldu. TVDde bi heyecan yok, macera yok. Odun gibi izliyoruz. Burda da Scott ısırıldığından itibaren çok çok güçlü olsaydı bence güzel olmazdı. Kira birden güçleniyor, Scott sinirlenince falan kafayı yiyor. 4. sezonun en son bölümünde Peter gibi bi hayvanı nasıl dövdüğünü hatırlamıyor musunuz? 5.sezonun en başlarında onu öldürmeye çalışan bi hayvanı bi boğdu geberdi aq ayrıca yine 4.sezonda ölüm havuzu olaylarında, tüm doğa üstü canlılara tehlike yaratan grubun üyesi onu kimsenin karşılık veremeyeceği şekilde boğmaya çalıştı. Sıcacık ip gibi bişeyle. Millet o kadar mücadele verirken, Scott ipi aldı eline ortadan ikiye ayırıp ağzına sıçtı kızın. Scott'un gücü birden ortaya çıkıyor. Böylece biz heyecanlanıyoruz. Şaşırıyoruz. 1. ve 2. sezonlarda Scott çok dayak yedi kabul ediyorum akdsaj çünkü 1 ve 2. sezonlarda asıl güçlü olan karakter Derekti. 3. sezonda ara sıra dövüştü ara sıra dayak yedi. Ve bence Scott 4 ve 5. sezonlarda dizinin en güçlü karakteri. Derek yok artık zaten. Başlarına gelmedik bela kalmıyor. Derek olmadığına göre bu beladan arkadaşlarını kurtaracak bi Scott kalıyor. Ben katılmıyorum size.

Scott en güçlü karakter sadece gücünü keşfedemedi. Alfa olduktan sonra bi süre değişmekten korktu ve gücünü bastırdı. Öğrenme aşamasında henüz

Abi ben alfaların alfası olan adamın sürüsü nasıl gitti hala çözemedim. Adam scottan güçlüydü, değil miydi?

Teen Wolf'ta en heyecanlı ve en güzel sezon tartışmasız 3. sezondu. 4. ve 5. sezonda bence artık her şey sıkmaya başladı. Yapmaya çalıştıkları heyecan yada korku dolu bölümler bile. Fazlasıyla gereksiz efekt koymaya başladılar. IMDB puanı da tam kıvamında verilmiş. Çok güzel yada çok kötü demiyorum bende izliyorum. ama artık eskisi kadar heyecan yapmıyor. The Vampire Diaries'da sıkmaya başladı doğru. (Burdan The Originals 'i kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum askdfj) Ama senin bahsettiğin kısımlar 3.sezonda falan oluyor. Diziyi bitirdin mi bilmiyorum ama önce bir bitir. Bence iki dizide son iki sezon sıkmaya başladı ama TVD'nin 1.2.3. sezonları Teen Wolf'un 1.2. sezonuyla kıyaslanamaz.
Scott konusuna gelirsek bence o karakteri bir anda çok güçlü göstereceklerine temelli güçlü gösterseler çok daha havalı olur. Grupta şuan Stiles bile daha havalı geliyor bana asddsf Geçen sezondaki Alfa sürüsü zekasıyla gücüyle yetenekleriyle çok iyi karakterlerdi bence. Ama ben bu diziyi izlerken Scott gözümde çok düşük seviyede bir karakter gibi duruyor. Adamın devamlı yaptığı tek şey Kira’yı s*kmek asdsd Haksız mıyım? asdkjdf

7/24 dayak yiyo abi sjjs

aynen dizi iyice saçma oldu. ana karakter scott değil de başkası sanki. artık scott ön plana çıkmalı

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık