"bu duvarların içinde darwin kazanır, einstein değil." -prison break

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > Scott'ın Dayak Yemesi İle İlgili

yeni konu aç Scott'ın Dayak Yemesi İle İlgili

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Bir şeye açıklık getirmek isitiyorum. Yeter Artık . Scott Dayak Yedi Off Scott Ne Yapıosun Senin Yüzünden Diziden Soğdum Diyen İnsanlar Bakın Harbiden Bu Davranışlarınızdan Gıcık Kapmaya Başladım.

1.SEZON : Güçsüzdü. Çünkü Daha Yeni Isırlmıştı Neredeyse.
2.SEZON : Gücünü Hızlı Toparladı ve Ayakta Durabildi.Ama İşlerini Kendi Arkadaşlarını Korumaya Zarar Verilen İnsanlara Kurt Adamlara Korumaya Adadı. Her İşin İçinde Uğraştı Pes Etmedi
3.SEZON : Bayağı Güçlendi Neler Olduğunu Biliyorsunuz Zaten .... Ama Tek Amacı Birşeyleri Hallederken Kimseye Zarar Vermemekti. Zaten Bu Davranışları Sayesinde True Alpha Oldu. (Gerçek,Hakiki Alfa) Güçlü Bir Alpha Sürüsüne Karşı Direndi. Kazançlı Çıkan O Oldu...
4.SEZON : Kate Kontrolünü Sağlayamadığı İçin Herkese Zarar Veriyordu.Engellemeye Çalıştı.Büyük Bir Ölüm Havuzuna Karşı Kurt Adamları Kurtarmaya Çalıştı. Peter'ı Dövdü ve Gücünü de İzleyen Herkes Fark Etmiştir.Ama Öldürmedi Öldürmek Gibi Bir Amacı Yoktu.
5.SEZON : Genellikle Herkesin Öldüğü Bölgeden Pençe Saplandı. Ve O Ölmedi Adamın Kolunu Kırarak Hiç Birşey Yokmuş Gibi Ayağa Kalktı.Ve Son Olarak.... Hatırlarsanız 3.Sezonun En Önemli Söylenen Sözlerden Biri "Sürüden Bir Kişinin Ölmesi Ailenden Biri Ölmüş Gibi Bir His Taşır" dı. Ve O Kendi Betasına Zarar Vermemek İçin Uğraştı.Fazla İyilik O Kadar İyi Değil Ama :) O Kimseye Zarar Vermek İstemiyor Gerekirse Sonunda Ölüm Olsun.

Bir Spoiler'da 5B'de Dünya'nın En Ünlü ve En Güçlü Kurtu Gelecek. Çok Büyük İhtimallede Scott Onu Öldürecek (Bi' Şekilde). Yani Scott En Güçlü Kurt Olacak.

Genelde Pek Yabancı Dizi İzlemeyenler Scott Dayak Yiyip Duruyorsun Bu Ne ? Diye Yorum Yapıyor. Yada Dizi Yorumlamayı Bilmeyenler... Ama Yeter Artık Buna Son Verin. Hem Buraya Scott Dayak Yiyip Durma Yazmanız Hiç Bir İfade Etmeyecek . Jeff Davis (Yönetmen-Yapımcı) Bunları Okumuyor. Kimseyi Ön Yargıda Bırakmayın. Sizden Etkilenenler Nefret Etmeye Başlıyor.

Hassiktir gördünmü altıma yapcm korkudan

Bizim kızdığımız Scott'ın dayak yemesi değil, dizinin fütursuzca tutarsızlığı. Dünya'nın en güçlü kurdu gelecek ve büyük ihtimal Scott onu yenerek en güçlü kurt olacak diyorsun. Şimdi benim anlamadığım, daha doğrusu anlatamadığım şey şu; Scott madem dünya'nın en güçlü kurdunu yenerek en güçlü kurt olacak kadar güçlü, Liam'dan tut bizim Süpermarketteki kasiyer kıza kadar herkesten dayak yiyor? Hadi onu geçtim, madem o kadar güçlü, ne diye sürekli okul çıkışı kavgasına gider gibi adam çağırıyor. Yok herkesin öldüğü yerden yara almışta ölmemiş, İbrahim Tatlıses'te heatshot yedi ölmedi, normalde kafasından vurulan bir çok insan saniyesinde ölür? Bunlar boş muhabbetler kardeşim, geçin bunları.

vurulsun ölmesin ölsün istemiyoruz da kardeşim yaprak gibi de savrulmasın oradan oraya bari diğerleri ondan güçlü gözükmesin

@BirazBlues kardeş İbrahim Tatlıses'te headshot yedi dediğin yeri okurken gülmekten gözlerimden yaş geldi asdkjsahlskaj

5B de gelecek olan en güçlü alfanın hem evrim geçirmiş hem de katil olmuş bir alfa olacağını düşünüyorum Scott'ında evrim geçireceğine inandığım için artık dayak yedi falan boş ver diyip izliyorum. Çünkü (5x11 izlemeyen okumasın burdan sonrasını) 5x11 de artık sinirlenemiyordu (Gözleri kırmızı olup olup sönüyordu ve iyileşemiyordu) . Derek gibi özelliklerini kaybedip sonra ölme anına geldiğinde evrim geçirip artık dayak yemeyeceğini düşünüyorum.

Ne kadarda beni destekleyen insanlar cvbxgfxfd

İyi hoş tamamda yok kimsenin kurtulamadığı pençeden kurtulmuş yok kendi betasıymış vay anam zaten asıl önemli olan o adamın pençesi Scott'ın karnında ne arıyor ? Madem o kadar güçlüydü yapıştıraydı Osmanlı tokadını. Betasını öldürmek istemiyormuş peh, zaptedeydi bi şekilde. Sonuçta betasının kendisini öldürmesinden iyidir. Ne olursa olsun bu dizide ki tek sorun en güçlü ünvanın bir hümaniste verilmesi. Pembe dizimi çekiyorsun ? Kurtadam dizisi bu vahşilik olmalı dimi ? Ayrıca evrim konusunu pek bilemem derek hesabı olabilir. Delta wolf bilmemne falan vardı o ayak olabilir.

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık