"hayatımın çoğunu hissettiklerimi hissetmemeye çalışarak geçirdim." -pretty little liars

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > Scott'un herkesten dayak yeme sorunsalı

yeni konu aç Scott'un herkesten dayak yeme sorunsalı

Ulan milletin alfası ortalığı dağıtıyor duvarları yıkıyor adamları yerden yere vuruyor , bizimki daha yeni miyavlayan kediler gibi. Hayır yani bütün true alfaların gelişimi mi bu şekilde yani derek in annesi felan da mı bu yollardan geçti yoksa sadece bu mu ?

BÖYLE GELİŞİYORSA GELİŞMESİN

sonradan parlıyor scott götü sıkışınca alfalığı tutuyo onun 1. bölümdeki gibi baktı ölcek hemen bi yerden alfa gücü geliyo ben de anlamadım jdkjsksd

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Size göre tek güç fiziksel güç mü ? Yani bir insan karaktersizin teki olsun ama çok güçlü olsun ? Böyle saçma bir şey yok . Tabii gönül ister ki Scott herkesle kavga etsin ve kazansın. Scott'ın karakteri böyle değil. Şunu bir anlayın.Scott'ın tek bir gücü var o da karakter gücü. Dizide ki çoğu karakter kendisini kurtarabilmek için veya güçlü olabilmek için düşmanını öldürmeyi seçiyor.Ama Scott şu zamana kadar kimi öldürdü ? Zaten birisini öldürseydi True Alfa olabilir miydi?
Kurt adamların acıyı alabilme gibi bir güçleri var. Scott'tan başka kim bu gücünü tanımadığı kişilere uyguladı. Derek kız kardeşine ve aşık olduğu kıza uyguladı . Peki Scott? Size sayabileceğim o kadar örnek var ki! Bence bu birilerini dövmekten veya öldürmekten daha önemli! Jeff Davis , Scott'ın karakterini bu şekilde yorumluyor. Eğer dövüş sahneleri görmek istiyorsanız Ip Man'i falan izleyin.

Tamam da boşuna True Alfa olmadı en güçlü olan True Alfa değil mi bunu kullanması gerek fiziksel de güç olarak da, her bölüm ayrı dayak yiyor Malia bile Scott tan iyi dövüşüyor ayrıca scott un sürüsü var yani en güçlü onun olması gerek dizinin en saçma yanı bence scott un her bölüm dayak yemesi

Tamam aynı zamanda bir karakter meselesi de var karakter gücü var ama aynı zamanda fiziksel gücü de olmalı. Benim demek istediğim karakter gücüyle fiziksel gücü eşit seviyede artmalı. Yani ne kadar erdemli olursa fiziksel olarak gücü de o kadar olmalı

Scott gücünü kullanmıyor.Çünkü True Alpha gücünü kullanırsa kontrolden çıkacağını düşünüyor. 4.sezonda gördük Scott'ın nasıl kontrolden çıktığını. Bende çok isterdim Scott'ın çok iyi dövüşebilmesini .Yani bırakın Malia'yı , Lydia bile Scott'tan iyi dövüşüyor.! Scott'ın karakteri böyle. Jeff Davis ilk sezondan itibaren kurguyu bu şekilde kurmuş. Ve sırf Scott'ın dayak yemesinden hoşlanmayan insanlar için karakterden ve kurgudan dışarı çıkmaz (bence) . Jeff Davis bir çok röportajında bundan bahsediyor.
Kusura bakmayın benim görüşüm böyle... Eğer karşıt düşünceli biri varsa saygı duyarım.

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık