"İki türlü acı vardır, seni güçlendiren acı ve sana acı çektirmekten başka bir işe yaramayan boş acı. Boş şeylere sabrım yoktur." - Frank Underwood

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > shipler (çiftler)

yeni konu aç shipler (çiftler)

öncelikle scallison ve matheo şipırlar scalia oluduğu için ağlıyor ama scallison ve matheo olmasaydı güzel şipti. sizce scalia şipi (çifti) doğru mu

ya da ethan ve jackson? açıkçası jackson seksi yönü bakımından düzgün gitti ama homoseksüel olarak geldiği için garibime gitmedi değil

Scallison ve matheo shipperdım ne hayallerim vardı ah ah...Scalia'yı sevmeye çalışıyorum ama olmuyor cidden.Jackson da Lydia ile sevgili olduğu için ben onu heteroseksüel sanıyordum Ethan ile olunca bayağı bir şaşırdım.

Ethan'la el ele geldi de ben mi kaçırdım ? Sadece yan yana yürümüyorlar mı ?

scallison sevmezdim çok ergen işi ve yapmacık bir ilişkiydi. ve allisonu da dizide sevmezdim pek. matheo shiplerdim ama çok fazla değil. scalia 6b nin yeni çifti! matheo dan daha çok shiplerim. birbirleriyle yakışıyorlar ve biri sakin diğeri sinirli olduğu için kendilerini bayağı bi tamamlarlar diye düşünüyorum. yalnız scott tüm kızlarla şeye girmiş olucak. allison, lydia,kira, şimdi de malia! etson a gelince jacksonu hiç sevmem. benim için her zaman yılan olarak kalıcak ethan sa benim için normal bir karakter. aidenle birlikte daha çok severdim... aiden 3.sezondayken favori ara karekterimdi.. hey neyse etson asla ama aslaaa shiplemem.. sonuna kadar karşıyım.

scalia baya iyi dostum en iyisi bencede scalia cunku onnumara

@HedaLeksa Verilen bilgilerde falan da çıktı sevgilililer kesin bilgi

ben şok hiç beklemiyodum

@HedaLeksa ayrıca nişanlılar diye biliyorum

abi oha ısjldfkjf

Evet Ethan ve Jackson nişanlılar ve onları Beacon Hills'ten önce Londra'da göreceğiz. Bende Matheo ve Scallison shipperdım ama Allison'ın gelmeyeceği kesin olarak onaylandı. Pennig shipliyorum ama Scalia shipleiyorum.Kalbim Matheo'dan yana

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık