"hani bir his vardır ya böyle, nasıl söylesem mutlusun ama değilsin gibi.." -how i met your mother

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > Sıkılanlar içeri

yeni konu aç Sıkılanlar içeri

Kurt görmek istiyorum scott un dayak yemediği saçma duygusal sahnelerin olmadığı dövüş sahnelerinin öncelik verildiği efektleri saçma ve boktan olmayan sırf çocuk fanları için kanlı sahneler yapmayan senaryosunda açıklar olmayan bi sezon olur diye gelmiştim nasılsa bok gibi 5 sezon geçti 6. sezonu izliyim belki güzel şeyler olmuştur dedim ama hiçbişey değişmemiş herşey aynı umarım dizi finalinde herkes ölür mutsuz bok gibii bi final verirler ve hiç sevilmez bu kadar sinir bozucu bi dizi hiç görmedim sözde Gençlik, Romantik, Korku, Dram, Komedi olucak bide
BUNLAR ŞAHSİ GÖRÜŞLERİM BENİMLE AYNI ŞEYLERİ DÜŞÜNMÜYOSANIZ 15 16 YAŞINDAN BÜYÜKSENİZ VE BİŞEYLER SÖYLERSENİZ ANLARIM AMA HADİ ŞİMDİ YALAN SÖYLEMEYELİM DİZİ RESMEN ERGEN KIZ FANLARI İÇİN YAPILMIŞ SUPERGİRL 2 GİBİ :D

efektin azına sıçmışlar bu sene son sezon diye mi bu baştan sağma anlamadım,scott koskoca alfa ama dişleri,benim bakkaldan aldığım 1 liralık vampir dişlerine benziyo,hikaye boktanlaştı,1-2 ve 3.sezonun a bölümünden sonra sinyali verdiler biraz sıçıyoruz diziye diye ama yine 4 falan iyiydi ne zamanki korku doktorları girdi işin içine ondan sonra da boku çıktı,ulan dizi kurtlar ve doğaüstü şeyler üstüne,la olm korku doktorları ne ya kovboylar ne amk koskoca alfasın lan,1.sezonda peter ortalığın ,,,,, koyuyordu
Yani kısacası
Konu bulmadılar
Dizinin içine sıçtılar
Nerde eski o alfalar
Scott ı görseler kahrolurlar. dörtlüğü tadında ''ya vakit geçsin be'' diye izlediğimiz diziye döndü malesef...

konuya abone kullanıcılar 1

Yukarı Çık