"+çok parası olabilir ama asla sahip olamayacağı bir şey var. -nedir o? +bir dinazor." -the simpsons

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > stiles ve malia ? stiles ve lydıa ?

yeni konu aç stiles ve malia ? stiles ve lydıa ?

sizce Stiles ve Malia ikilisi mi yoksa Stıles ve Lydia ikilisini mi daha çok seviyorsunuz ?

Tabi Stiles ve Lydia olmasını isterdim ama olmadı. Lydia Parrish le olur gibime geliyor. Stiles ve Malia ya gelirsek yakışıyorlar Malia nın vahşi davranışları öldürmeye olan takıntısı Stiles ın araştırmacılığı vb şeyleri birbirini tamamlıyor

Stiles ve Malia daha sevimli geliyor bana. Yanlış anlaşılmasın, Stiles ve Lydia'yı ilk üç sezon çok destekledim olmasını çok istedim ama Lydia Stiles'a dönüp o gözle bakmadı bile. Stiles'ın da sevilmeye ihtiyacı var arkadaşım :D Lydia'yı da seviyorum ama Parrishle daha iyi olur gibi. Maliayla Stiles biraz zıt gibi dursalar da sahneleri çok iyi oluyor genelde. :D

MrsBitterEnd sana katılıyorum Stıles'ın da sevilmeye ihtiyacı var.Stalia böyle devam etsin hiç bozulmasın

Stıles ve Malia <33

Kesinlikle Stydia! Aksi düşünülemez bile bence. Malia'yı seviyorum, çok çok hoşuma giden bir karakter ama Stalia'yı desteklemiyorum. İlk sezonda Lydia'nın pislik tavırlarına rağmen Stydia'nın gerçekliğine inandım ve onları sonuna kadar destekliyorum. Stiles'ın 3. sınıftan beri Lydia'ya olan bir sevgisi var ve bu kesinlikle göz ardı edilemez... Umarım Jeff 'endgame'i Stydia yapar.
Stydia sevin sevmeyin bu https://www.youtube.com/watch?v=4vwD2nGk1e4 videoyu izledikten sonra bir şeyler oluyor içinizde. Yani bende oluyor, bilmiyorum :D

bence stiles ve malia daha çok uyuyolar ayrıca o lydianın dudaklarını sevmeyen sadece ben miyim bide @wewillbraisinghell o yazdığın internet sitesindeki videyo malia gelmeden önceki bölümlerin toplandığı bir video

Şu an 2. kez izliyorum. 2x4'teyim. Lydia Stiles'ı iplemiyor resmen.

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık