"dünyayı güzel kılan üzerinde yaşayan insanlardır." -the last man on earth

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > Teen Wolf 5 sezon ?

yeni konu aç Teen Wolf 5 sezon ?

Sizcede şuan biraz konular dağınık değilmi desert wolf var doktorlar ve parrish nedir abi sorusu geliyor akla sizi bilmem ama 5 sezon benim için şimdilik tam bir hayal kırıklıgı umarım 5B de toparlanır .

Çok boktan gidiyor bana göre... İzlerken hiç sarmıyor. Normalde film izlerken çok çok sıkılırsam filmin ortasında kapatırım. Bu aralar teen wolf izlerken de kapatasım geliyor zar zor izliyorum. Bazı bölümleri gördükten bir kaç gün sonra izliyorum vs. Niyeyse bu sezon bir senkronizasyon tutturamadılar. Halbuki geçen sezonun finali çok güzel bitmişti

Eski oyuncular iyiydi bence ana karakterlerden bazıları çıkınca dizi kötüleşiyor

Bence teen wolf kurt vs avcı olayından hiç çıkmıcakti yok doktorlar yok o tek gözlü adam çok abuk abuk şeylere saptırdılar konuyu bence istiyorum dizinin uzun soluklu olması ancak böyle giderse işi zor dizinin

dizi 6.sezon onayı almış reytıngler çok düşük olmasıan ragmen

allison gittikten sonra dizinin neşesi kaçtı. dizi bir kurtadam ve avcının aşkını anlatıyordu eskiden. aksiyon vardı komedi vardı aşk vardı. artık stiles bile eski stiles değil. derek de diziden çıkınca izleyesi gelmiyor insanın. bir de malia geldi hepimiz stydıa isterken. artık dizi gençkurtu anlatmaktan çıktı. eski bölümleri çok özlüyorum gerçekten.

tatlıkurtun hakkı var benim anlatamadıklarımı düzgün bir biçimde anlatmış teşşekür ediyorum bunun için elbette sadece kurt vs avcı olayı bu kadar ilerletemezdi ama bence bu doktorlara kadarda ilerlemelerine gerek yoktu :)

bence sezon sonuna doğru her şeyi birleştirip mindfuck'tan çıkacak o zaman dönüp bölümleri tekrar izlemek lazım

Kirayı da seviyorum ama Allison'un yokluğu hissediliyor ve Isaac'in. Bence onlar olsa daha iyi olurdu

zaten allison gelecek diye iddalar var

allison un gelmesi çok iyi olurdu fakat sanmıyorum :(

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık