"sana güvenen bir insana yalan söyleme. sana yalan söyleyen bir insana asla güvenme." -dexter

Teen Wolf tartışma forumu

yeni konu aç Teen Wolf

Theo'nun amacını hala çözemedim. Alfa olmanın peşinde mi yoksa sürüyü daha doğrusu dostluğu bozma derdinde m ?

bence Scott harici kimsenin böyle farklı canlıları barındırdığı sürüsü yok ve o da sürüyü istiyor. bu sürünün başına geçip egosunu tatmin edecek ama bence arkasında karanlık bir etmen de var.

Sürünün başına geçebileceğini sanmıyorum. Gerçek Alfanın gücünü alamazsın sonuçta.Yani farklı doğaüstü olan bir çok arkadaşı var tamam hatta buna sürü de diyebiliriz ama bu Scottun gücünü alıncada olabilecek bir şey değil ki

Chimeraların sürüsü olmaz. Onlar bir deneyin ucubesidir sadece. O da kendine bir sürü istiyor, güçlü bir sürü. Scott'ın sürüsünde de yok yok, hani. Banshee mi istersin, içine nogitsune girmiş karanlık bir kişilik mi istersin, kara kitsune mi, sinir sorunları olan beta mı, çakal mı istersin... Bi ben yokum sürüde hani. Tam olarak amacını anlayamadık ama yinede güçlü olmak istediği açık ve net.

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık