"ne derler bilirsiniz; ağzı olan konuşur. söyleyecek güzel bir şeyleriniz yoksa belki sadece çenenizi kapatmalısınız." -gossip girl

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > TEEN WOLF-LİAM'IN YOLU

yeni konu aç TEEN WOLF-LİAM'IN YOLU

Bildiğimiz üzere gençler bu dizinin son sezonu. Fakat son bir iki bölümdür sizce de dizi liam ve sürüsü tadında devam etmiyor mu ? belki de Teen wolf bittikten sonra yan dizi olarak Liam'ların beacon hillsi koruması ele alınacak. Ne düşünüyorsunuz...

İlerisi için böyle bir planları olabilir ama final yaptıktan sonra reyting gidişatına göre karar vereceklerini düşünüyorum

İzleniceğini sanmam alfa bile bu kadar güçsüzken liam ı kim ne yapsın aq bitin ilfilirdin dihi giçli i bir girçik ilfi saçmalığa bak aq

xxbarbarxx aynen dostum dediğin doğru da umarım yapmazlar

DİZİDE EN SEVDİĞİM OYUNCU LİAM ♥ OLURSA BENIM IÇIN MUHTEŞEM OLURR ♥

Dizi sanki ana karakter Liam'mış gibi ilerliyor. Çok saçma,başrol Scott ve bence Scott'a bu sezon daha az önem vermişler,daha az sahnesi falan var,zaten güçsüz bi de bu. Hiç olmamış!

abi scott 5 sezon boyunca amatör dövüşüyordu özellikle arrow izleyip buraya gelince arrow gözünüzde devleşiyor yani kısacası son sezonun hatrına şu scott alfalığını göstersin liama gelince çok hırslı bir beta böyle giderse alfa yaparlar gibi geliyor ama yan dizi yapsalar pek tutulmaz gibi

Yapacaklarını zannetmem. Yapsalar bile uzun sürmez.
Bence karakter olarak Lydia'ya daha fazla önem vermeliler. Lydia fanı olduğum için söylemiyorum Lydia'nın yan dizisini yapsalar tutar!! :) <3

Scott güçsüz diyen arkadaşlar çok net söylüyorum diziyle alakanız yok.Scott güçsüz değil gücünü kullanmak istemeyen bir karakter.Açın tüm sezonların finalini izleyin bunu çok net göreceksiniz...

koy liama scotta styles stiliski çok yaşa

Liam veya liydianın filmi , dizisi fikrini unutun derim koskoca 6 sezon scott un alfasını izleyen bi izleyiciye boktan bi yan karakterin filmini yapıp gösterseler ne olur ? sürekli fastfood yemiş bi çocuğa brokoli gösterdiğini düşün , işte öyle bi tepki alırsın @speakeasy konu dövüşmek istememesi değil zayıf olması dövüşemiyo sürekli dayak yiyo bunun herkes farkında ve diziyide 6 defa bitirdim yani asıl sen bi daha finalleri açıp izle dövüş yeteneği yok ve final sezonunda arka plana atılmış bi karakter dizinin bitmesi iyi oldu iyice çöpleşti çünkü :D jeffte bunun farkında zaten

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık