"şeytan ayrıntıda gizlidir." -hannibal

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > The Beast (Muhtemel Spoiler)

yeni konu aç The Beast (Muhtemel Spoiler)

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Derek Hale en son görüldüğünde parlak mavi gözlü bir türe evrimleşmişti. Evrimleşen kurtadamlar kurt formuna geçiyorlar dizide. Bu gidişle The Beast of Gevaudan (Gevaudan Canavarı) çıkabilir çünkü canavar formu oturuyor ve Derek'in bir şekilde geri dönmesi gerekiyor.

o canavar ilk çıktığında peter diye düşündüm ki hala öyle düşünüyorum çünkü gücü yavaş yavaş geri geliyordu

@bearimotion derek olması mümkün değil çünkü derek bildiğiniz üzere tam kurt formuna dönüşebilme özelliğine sahip hale ailesinin bir üyesi onu en son gördüğümüzde de ailesinin bu özelliğini kazanmıştı ve gevaudan canavarı da gerçek gevaudan canavarı değil zaten korku doktorlarının yaptığını son chimera

Ben de Gevaudan Canavarı'nın Derek olduğunu düşünüyorum.

Sanmam corcun dediğine katılıyorum o gerçek gevaudan canavarı değil korku doktorlarının yarattığı bişey ama herkes ondan bu kadar korktuğuna göre bişeylik var.

Aslında benim başka bi teorim daha var:
-
-
-şimdi bu le bete ( gevaudan canavarı ) Argent ailesiyle alakası var ve bence argentlardan biri çıkıcak çünkü allisonun 1900'lü yıllardan birisini canlandırarak geri dönmesi ve Gerardın le bete hakkında bizim atalarımıza dayanıyor demesi bunu açıklıyor.

Derek istese normal haldede dönebilir ne alaka ?

Ben Derek olduğunu düşünmüyorum. Bence bu canavar başlarına büyük sıkıntılar açacak ve Derek gelip kurtaracak. Hem Derek epic bi şekilde geri dönmüş olur hem de dizi işte dostluk sayesinde büyük sıkıntılar atlatıldı fln gibi bi sonuca ulaşır.

derek degil bence hem ergen oldugunu söylediler peter da olmaz

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık