"gerçek sadece bir algı meselesidir." -fringe

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > Theo ısırılmadı

yeni konu aç Theo ısırılmadı

Artık eminim arkadaşlar theo doktorların ilk başarılı deneyi ikinciside parrish farkettiyseniz theo masum kardeşini öldürdü ama arabada stilesa gözlerini gösterince sarıydı mavi degil yani doktorlar onu bazı ayarlamalar yaparak dönüstürdü

Theonun kardeşini öldürdüğünde ısırılıp ısırılmadığını bilmiyoruz. Jackson ısırıldıkdan sonra Kanima oldu masumları öldürdü ve Kurt adam olduğunda gözleri maviydi örneği gibi.

parrishin doktorlarla alakası olduğunu sanmıyorum eğer varsa nemetonla da alakaları var demektir nemeton girince hiç iyi şeyler olmuyor çıldırıcam hadi hayırlısı

Bence parrishi doktorlar dönüşmedi çünkü 4. sezonda zaten doğaüstü bir yaratık olduğunu öğrendik.

Parrish'i doktorlar yaratmadı. Doktorlar çıkmadan önce ne olduğunu belli etti. Doktorların tek başarılı deneği Theo!

Theo'yu zaten doktorlar yapmamış olsa 'her şeyden haberim olmalıydı' cümlesini kuramazdı. Ayrıca Theo'nun Scott'a anlattığı hikayede ikizlerin sürüsündeymiş ama 3. sezonda ikizler hakkında 'tüm sürüyü öldürüp en son alfayı öldürdüler' demişlerdi hikaye de uydurma yani. Zaten verdiği flashback'de ablasının hikayesinin de yalan olduğunu gösterdi, ebeveynleri de sahte yani Theo her şeyi götünden sallıyor. Yardım falan da etmek istemiyor bence benim teorime göre doktorların gözünde başarılı deney olabilmek için en yüksek seviyeye alfa seviyesine ulaşmaları gerekiyor bu yüzden de Theo scott'ın sürüsüne girmeye çalışıyor ki onu öldürünce alfa olabilsin çünkü bir gerçek alfanın gücü çalınamaz.

Ay ne yazdım be

Wonderlandbetter, gerçek alfanın gücü gayet de çalınır. Kate nasıl Derek'in gücünü çalmıştı ki? Scott true alpha da Derek kendisi ısırdı Scott'u. Scott true alphaysa Derek dabıl dabıl true alphadır aksdşaa

Parrish doktorların deneui değil diyelim e o zamam cesetlerle ne alakası var kafam karıstı theoya gelirsek o zaman stilesı öldürmeye calişan adamı öldürdügünde masum birini öldürmüs olmuyo mu o adamın suçu yoktu doktorlar yapmadi mi benim beyinim yandı

parrish deney ürünü değil ya. theo'nun da olduğunu sanmıyorum. theo'nun o doktorlarla çok farklı bir ilişkisi var bence. gözlerinin renginin değişmemesinin sebebini stiles zaten açıkladı. değişmesi için kendi içinde masum birini öldürdüğüne inanması gerekiyordur. theo kız kardeşini öldürürken bile bunu hissetmemişse başkası için hissedeceğini sanmıyorum. o yüzden değişmemiştir göz rengi.

@StilesObrien gerçek alfa olmak için gerçek alfa tarafından ısırılmasına gerek yok derek, peterı öldürdüğünde alfa oldu. gerçek alfa biraz şans işi galiba bir bağlantısı yoksa hiçbir şeyle dfjgd

Theo doktorların başarılı deneyi fakat parrish ondan çok ayrı bir mevzu bence parrish in nemeton la bi alakası olabilir koruyucu veya başka birşey ayrıca true alfa lık çalınabilir scottun betalarından biri onun true alfalığını alabilir örneğin liam

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık