"Geçmişi ne kadar derine gömdüğün önemli değildir. Geri gelir." - Frank Underwood

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > Yeni Sezon ne zaman başlayacak?

yeni konu aç Yeni Sezon ne zaman başlayacak?

Biliyorsunuz dizimizin Stiles'i (Dylan O'Brien) Son İsyan Filminde kaza geçirmişti. o yüzden şuan teen wolfta ki sete de geri dönemiyor. Bu ay demişlerdi aylar önceden şimdi hangi ay başlayacak bilgisi olan var mı?

ben bu çarşamba diye biliyorum ama yanlış olabilir bir de zaten çekimler kaç ay önce bitmiş şu anda dylan o'brien ın sahneleri kalmış bir tek

Merhaba, dizinin yabancı ülkede başlama tarihi 28.06.2016, bizim ülkemizde de 29.06.2016'dır yani yabancı ülkeden bir sonraki tarih de başlıyor. Bütün diziler için geçerlidir bu.

‪#‎BİLGİ‬
Dylan şuanda kendisini psikolojik olarak kötü hissediyormuş. Bu yüzden bir süre daha sete dönmeyeceği açık. Kasıma kadar Dylan'nın çekimleri biterse dizi kasımda yayımlanmaya başlayacak.
#BİLGİ‬2
Dylan'ın sahneleri hariç bütün çekimler bitmiştir

bu çarşambaaa <3

Yarıııın

Dylan kendisini izletiyor ama dizinin ilk 2 sezonunu izledim cok vasat ve sacma geldi diger sezonlar dizi guzellesiyormu?

hemde ne yüceklausmikaelson eski sezonlardan daha iyi oluyor daha heyecan verici oluyor...

İNSTAGRAMDAN OLSUN FACEDEN OLSUN ALDIGIM BİLGİLERE GÖRE DYLAN IN SAHNELERİ CEKİLMEDİĞİ İÇİN KASIMDA BAŞLICAKMIŞ BÜYÜK İHTİMAL, ZATEN HAZİRANDA BALICAK OLSAYDI FRAGMAN YADA BİR KAÇ DAKİKALIK KISA FİLM YAYINLARLARDI

YüceKlausMikaelson 3. sezon 4.sezon efsane, 5.sezonun A sında yavaslasada B de hızlanıyor bukadar spoiler yeter :D

Bugün başlamıyor mu.

konuya abone kullanıcılar 14

Yukarı Çık