"dünyayı güzel kılan üzerinde yaşayan insanlardır." -the last man on earth

Tell Me a Story tartışma forumu

Tüm Forumlar > Tell Me a Story > Masallarla ilgisini anlayabilen var mı?

yeni konu aç Masallarla ilgisini anlayabilen var mı?

Hansel gretel ile kırmısı başlıklı kıs ile ilgisini anlayamadım.

Kırmızı başlıklı kız masalda uysal, sakin ve uyumlu bir karakterdi. Ama dizide öyle değil. Tam tersi. Günümüze uyarlanmış versiyonu. Uyumsuz, yoldan çıkmış ve üzgün. Çoğu insan gibi. Ben bu şekilde algıladım. Hansel ve Gratel olayını henüz bende anlayamadım.

hansel ve gretel bence abla ve kardeş. Adlarını unuttum. 3.bölümü izlediysen ellerine büyük bir miktar para geçti. Bu da bence masaldaki şekerden yapılmış olan ev olma ihtimali yüksek. Her karıştıkları olayda arkalarında kendilerine ait bir ipucu bırakıyorlar. Bu da ekmek kırıntıları

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Hiç bu açıdan yaklaşmamıştım olaya evet çok mantıklı. Birde kırmızı başlıklı kızımızın hocasıyla olan ilişkisi bana pretty little liars dizisini anımsattı. Tanışmalarında ki tesadüften tutun okulda hoca çıkmasına kadar olan süreç.

benim anlamadığım şeyler; 3 küçük domuzcuk, onların suçlular ile ne ilgisi var? ve beth ve jordan hangi karakterler oluyor? kurt kim? aslında anlamadığım birsürü şey var ama neyse

kırmısı başlıklı kıs masalı ile Hansel ve gratel masalı Kaylanın babası Tim'in iş arkadaşı ve sevgilisi Katrinanın Çete üyesi olmasıyla birbirine bağlandı.Kurt Nick kesinde Kaylanın babasının Nickin annesi ile bir ilişkisi varmı,Nick onun intikamını almak için Kaylanın annesini öldürmüş.Herhalde Nick Kaylanın babaannesi Colleni de öldürecek.

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık