"Gerçek cesaret nedir biliyor musun? Ne hissedersen hisset ağzını kapalı tutmaktır." - Frank Underwood

The 100 tartışma forumu

Tüm Forumlar > The 100 > 1 ŞUBAT 2017 4 SEZON BAŞLIYOR.

yeni konu aç 1 ŞUBAT 2017 4 SEZON BAŞLIYOR.

4 sezon hakkindaki düşünceleriniz neler, sizce bu sezonda neler görüceğiz ?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

açıkçası bu sezondan hiç ümitli değilim ya hep son sezon olucakmış gibi geliyo gerek bu sezon ki konusu gerekse Lexa'nın olmayışı diziyi bırakma isteği oluşturdu içimde hdskjfn

bu sezon beni tek umutlandıran octavia nın heda olma ihtimali..

Dizi başında Bellarke shipliyodum ama şu saatten sonra olması biraz saçma geliyo bana yani yapıcaksanız başta yapın ama dimi şahsen öyle bi şey olursa Clarke'ın yüzüne bakmam sfkdljnkf Octavia bana bu sezon çok dağıtıcakmış gibi geliyo Indra ölcek falan diyolar gerçi ne kadar doğrudur onu da bilemem ama inş çok aşk meşk olmaz bu sezon pembe diziye döncek iyice kjrzsdk

Son sezon olmasını bekliyorum aksi halde her sezon bambaşka bir başlangıç bambaşka bir hikaye ile devam ettirmeleri kötü olur. Ayrıca dizi de fazlasıyla tutarsız bir senaryo var, gereksiz toplu katliamlar, ironik ve belirsiz savaş süreçleri, ilişkiler vs. Tamam heyecan olsun aksiyon bilmem ne olsunda bunu alıp 10 sene sonra izlediğimde ne kadar boş bir diziymiş dedirtmesin.

harbiden dizi gitdikçe boka sarıyo artık izleyicide tiksinmeden bu sezon bitirsinler

Bellarke shiplemekten ömrüm çürüdü ama 4. sezonda da göremeyeceğiz gibime geliyor gerçi bu saatten sonra Bellarke olsa bile tat verir mi, zannetmiyorum... Ayrıca bence de fazla sıkmadan bu sezon bitirmeliler.

her sezon alakasız sorunlarla karşılaşıyorlar, yeni sezon çıkartabilmek için saçma sapan konulara başvuruyorlar. bu sezonu bence ilginç yapıcak olan Octavia. Clexa shiplemesemde Lexanın sevgisinin üzerine Bellarke.. Bu sezon 4.bölümden itibaren Bellarke görücekmişiz. Ya en başta yapıcaklardı yada hiç.

KKM

1 şubat 2017 demişsiniz ama sezon hayla yok.Bilgisi olan ?

Amerika'ya göre 1 şubat akşamı diye tahmin ediyorum şuan orda sabah.Yani bize yarın gelicek

Tiksinen izlemesin diye klasik bir çıkıştan sonra Yeraltına saklanmaları ve orada yaşam ve güç mücadelesi daha önce yapılmamış birşey mükemmel gider. Zaman atlamasıda yapılabilir. Bu karakterler Beca gibi efsaneleşir yeni karakterlerle devam edilebilir bu sayede

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık