"birinin hayatına öylece girip, onlar için değerli bir hale gelip, sonra da çekip gidemezsin öylece." -the walking dead

The 100 tartışma forumu

yeni konu aç 3x4 yorumu.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Bu bölüm: Bellamy'nın, Pike'ın gazına geldiği için, Kane ve Abby'e şu Pike'ı başkan yaptıkları için, Ice Nation Kraliçesi'nin -sanırım Nia' ydı- yardımcısının Clarke'ın oyununu mahvettiği (ne güzel ölücekti işte) için sövüp; Lexa'nın o adam yerine o adamın anasını öldürdüğü (muhteşem isim hafızam) için yücelttim.
Yaşasın LEXA hddbjdbhflkjalaa
Bellamy için bu bölüm hakkındaki yorumlarınız neler?

Roan'ı öldürmemesi iyi oldu Lexa'nın. Pike fazla sinirimi bozdu. Barışı bozacak gibi duruyor.

Bellamy Weather Dağı yüzünden suçluluk duyduğu için Pike'ı takip ediyor bana kalırsa. Birkaç bölüm sonra düzelir umarım.

Bellamy'nin amk

İhanete uğradığı için düşman belledi tüm dünyalılar yaptığı normal karşılanmalı

bellamyi bu kadar dengesiz yapabilirdi senarirstler bence biraz abartıyorlar türk dizisi gibi

bir zenci bu kadar daha itici ve antipatik olamazdı Pike tebrik ediyorumilk gördügüm anda sevmemiştim bu adamı.

Lexa yine mütüş zekasını konuşturdu bu bölüm. O dövüşte Roan'ı değil Nia'yı öldürmesi hem şu an ki Buz Halkı'nın savaş açma olasılığını yok etti hem de Lexa'nın Buz Halkı'nın kralını zaten yendiği için gelecekte gücünü sorgulayamayacaklar.
Evet şimdi şu Bellamy'nin olduğu tarafa gelelim... Ya Bellamy o insanlar öldürenin Buz Halkı olduğunu biliyorsun. 13. Klan olup Lexa'nın koalisyonuna katıldığını ve Lexa'nın Buz Halkı'nın size saldırdığını görünce olan tepkisini gördün. O yanınızda kamp yapanların sizi korumak için orada olduğunu biliyorsun. KALKIP NİYE BÖYLE MALLIKLAR YAPIYORSUN LAAANNN.
Şu Pike denen herif de kampta daha 2 günlük bebe ama kalktılar Başkan seçtiler...
İlerleyen bölümlerde kesin bu mallar yüzünden diğer 12 klan Gök Halkı'nı aralarında istemeyip Lexa'ya karşı falan ayaklanırlar bak. Yazdım buraya...

Bana kalırsa Bellamy yanlış yaptı. Clexa cıydım ama Bellamy i seviyordum pike şerefsizinin peşinden giderek abby ve kane e ihanet ederek yanlış yaptı. antipatik bi karakter oldu. (Pike ı Kane ve Abby başkan seçmedi halk Pike aday olsun diye diretip başkan seçti). Bellamy hem dünyalılar tarafından saldırıya uğradığı için biraz dengesizleşti hemde Clarke ın onunla gelmesini istediğini söyledi ama Clarke Lexa nın yanında kaldığı için biraz içerledi tabi.

Bellamy bir hata yaptı.bunun için O'nu asmak gerekmiyor.. bu dizideki herkes hata yaptı.. herkes ikinci şansi hak ediyorsa Bellamy bunu hak eden ilk beştedir.sonuçta sevgilisi öldü ..bazıları umurunda bile değil diyordu senaristler kapak yaptı onlara.. Bellamy doru olanı yapacaktır.. ama Pike ve O'nun adamlarının ikinci şansı yok .. Pikenin başını Komutan Lexamın kılıcının ucunda görmek istiyorum..

Senaristler Bellamy'yi değiştiriyorlar yoksa böyle bi karakter değil halkı için neler yaptı

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık