"basitçe anlatamıyorsan, iyi anlamamışsındır." -albert einstein

The 100 tartışma forumu

Tüm Forumlar > The 100 > 5. Sezon Hakkında Yeni Bilgiler

yeni konu aç 5. Sezon Hakkında Yeni Bilgiler

Geçtiğimiz günlerde Comic Con'da diziyle ilgili yapılan açıklamalara göre;

-Sezon bol flashbackli olucak böylece 6 yıl boyunca karakterlerin neler yaşadığını görücez.

-4.16'nın son sahnesinde gördüğümüz gemideki suçlular dünyaya gönderilen ilk 100 kişi gibi basit suçlardan tutuklanan kişiler olmayacak, daha tehlikeli tipler olacaklar. Örneğin cinayetten tutuklanmış vb.

-Octavia sığınakta yönetimi sağlayan kişi konumuna geçecek ama senaristlerin söylediklerine göre bu durum Bellamy'nin pek hoşuna gitmeyecek.

-Yeni sezonda 3 yeni karakter olacak.

-Sezon boyunca Bellamy ve Octavia bir araya gelecekler ama ne sıklıkla ve ne zaman olacağı hakkında bir bilgi yok.

-Dizinin yapımcısı Jason Rothenberg'ün "Bellamy'nin uzayda diğer karakterlerle yakınlaşması" hakkında sorusuna verdiği cevap şu şekilde "uzayda 6 yıl çok uzun bir zaman". Yani Bellamy ve Echo/Raven arasında bir yakınlaşma olabilir. (benim şahsi düşüncemi sorarsanız bu Echo ve Bellamy olacak)

-Raven 4 sezon sonra dövüşmeyi öğrenecek (sonunda!)

-5. sezonun ilk bölümünün adı "Eden" (cennet) olacak.

Şimdilik okuduğum bilgiler bunlarla kısıtlı umarım biraz olsun merakınızı gidermişimdir. Eğer bildiğiniz başka detaylar varsa yorumlara yazın çünkü yeni sezonu gerçekten çok merak ediyorum ve 2018e kadar nasıl sabrediceğimi gerçekten bilmiyorum :D

Bu Suçlular Nerden Geliyor Acaba?

ben de izledim. richard harmon'a bayıldım.zaten dizide de favorim murphy.echo ve bellamy olsa daha iyi olur bence.raven ve murphy ,murven güzel olurdu.ikisi de en sevdiklerim.çok uzun zaman ,belki monty ve murphy olur diye şaka yaptılar.ikisinin birlikte sahnesi çok azmış.

konuya abone kullanıcılar 2

Yukarı Çık