"bazı insanlar doğru ailede doğacak kadar şanslılar. diğerleri kendi kaderlerini çizmek durumunda." -game of thrones

The 100 tartışma forumu

Tüm Forumlar > The 100 > 6. Sezon İncelemesi (Karakterler)

yeni konu aç 6. Sezon İncelemesi (Karakterler)

Octavia: Kararları keyfine göre değil, gerekliliklere göre verdiğini düşünüyorum. Şu savaş konusundaki ısrarcılığının da büyük bir sebebinin alg çiftliği ile devam etmeyeceğine inanmasıydı bence. Farklı kabilelerden, bambaşka insanları yeraltında hem bir arada hem de hayatta tutmak kolay değildi. Çok keskin kararlar vermek zorundaydı. Başta kendisi savaşa meraklı diye milleti dövüş çukurlarına atıyor dedik, aslında aç kalmamak içindi. Yani bu 6 yılın mücadelesini ne yazık ki tek başına verdi, onu suçlayanların hiçbiri bu yükün altına girmedi. Örneğin Kane ve Abby. Ki son sahnelerde Abby'nin Octavia'yı suçlaması da yine onun bencilliğini gösterdi. Abby en sevmediğim karakterlerden biri.

Kane: Canavar ve şeytan ikilemini yaşayan, kendi geçmişini gözden geçirmesi gerektiğini düşündüğüm karakter. Şeytan dediği kişi Octavia'ydı, onu özüne döndürebilecek kişiler oradayken (Bellamy <3) onun yerine kendi isteğiyle CANAVAR olanı seçmesi... Bencilliğine bağlıyorum. İlk sezonlarda sevsem de, bu sezon leş gibi bir herifti.

Clarke: Madi'nin annesi gibi hissetmesi bana saçma gelse de onunla beraber hayata tutunduğu için bunu sorgulamak bana düşmez. Başta aynı Abby gibi ''Kızım'' bencilliği yapsa da doğru yolu buldu. Çok nefret ederek izlediğim bölümlerin ardından güzel bir final yaptı.

Bellamy: Her zaman en sevdiğim karakterdi. Kızdığım hamleleri tabii ki oldu ama yine de özünde en mantıklı karakterlerden biri olduğunu, hatta bu sezondaki Echo ile birinciliği paylaştıklarını düşünüyorum. Abby'ye son bölümde söylediği şey harikaydı.

Diğerlerini zamanla ekleyeceğim şimdilik bu kadar :)

Bellamy başlığında Abby değil Madi olucak bu nasıl bi hatadır bro pardon

konuya abone kullanıcılar 1

Yukarı Çık