"ölene kadar sana sarılmak istiyorum hepsi bu." -supernatural

The 100 tartışma forumu

Tüm Forumlar > The 100 > 6.SEZON TAHMİNİ (5.sezonu bitirmeyenler okumasın)

yeni konu aç 6.SEZON TAHMİNİ (5.sezonu bitirmeyenler okumasın)

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

BENCE jordan (monty ve harperin oğlu) ve madi sevgili olcaklar adım gibi eminim nedense kndaslkdnşaksld
clarke ve bellamy olmicak olursa da sonlara doğru olur ve 6.sezon clarkın manitası olucak gibime geliyor
yada kim bilir belki clarke madi yoluyla lexayla iletişime geçer :')

Jordan ve Madi'yi sevgili yapıcaklarını sanmıyorum aralarında çok yaş farkı var senaryoda olsa bile oyuncular istemeyebilir.
Bence konusu ya yeni gezegene alışmak ya da Eligius 3'ün orda yaşayan (varsa tabi) insancıklarıyla savaş olucak ki umarım bu olmaz yoksa konusu 5.sezonun aynısı gibi olur.

bence şöyle olucak hemen o dünyaya inemiycekler, monty'nin talimatları felan olucak sonra aşağıya 100 kişiyi indircekler dünya iyi mi felan diye, clarke'ın madisi,jordan felan inicek tabi 3-4 yıl geçmiş olucak. 1. sezonun farkılısını 6. sezonda görücez gibi geliyor.

Jordan ve Murpy sevgili olacaklar Q:WdWQ.dWQD Şaka bir yana umarım Eligius 3 insanlarıyla savaş yapmazlar artık. Benim tahminim düşündüğümüzden çok farklı bir dünya karşımıza çıkacak hayvanlar, bitkiler vs. Tüm insanlar doğaya karşı hayatta kalmayla ilgili olur diye düşünüyorum.

6. sezonda tahminde bulunmaktansa, 5. sezon finalini iyi anlamak gerek. Yönetmen "Her an sizi şaşırtabilirim!" sinyalini bu bölümde de yeterince verdi; her şey olduğu gibi giderken Clarcke'ın McCreary'i vurmaması ve dünyada bana göre zorlama bir sahneyle yaşamın bitmesi şaşırtıcıydı. Çünkü hiç bir bölümde böyle bir "güçten" söz edilmedi. Hatta bu "gücün" kontrolü için Shaw'ın ya da Raven'ın bir "kripto" uygulamaya ihtiyaç duymaması, zeki ve temkinli iki karakterden beklemediğim bir tavırdı. Yani istediğimiz kadar konuşalım; dizide daha önceden yaşanılanlara göre tahminde bulunmuş olacağız (mantıklı olan). Ancak yönetmenin düşünce biçimi dizide işlenen konudan bağımsız "sürprizler" yaratmak ve bunu diziye mükemmel bir şekilde uyarlamaktan ibaret...

Kitapları okumayanlar için spoiler içerir

Bölüm biterken belki dikkatinizi çekmiştir "Birinci Kitap Sonu" yazıyordu. Buradan anlayacağımız üzere daha 3 kitap var ve bu dizi bizi kolay kolay bırakmayacak ne mutlu ki ♥

Yalnız birinci kitapla ilk 5 sezonun uzaktan bile bir alakası yok bunu da söylemeden geçemeyeceğim.

Teorime gelecek olursak bence orada yaşayan insanlar kitaptaki Sasha'nın köyündeki yerliler gibi ikiye bölünmüş bir toplulukla karşılaşacaklar. Büyük ihtimalle ilk başta yalnızız sanacaklar ve bizimkileri kabul etmeyenler aralarına bir ajan sokacak bizimkilerle ilgili tüm bilgileri öğrenecekler. Sonra yalnız olmadıklarını öğrenecekler bu sırada bir hata sonucu onlardan önemli birini ya da birilerini öldürecekler bunun sonucunda da savaş çıkacak bunları gören her şekilde barışı savunanlar bizimkilere sahip çıkacak. vs. vs. Araya bir kaç o gezegenin yok olma ihtimalini falan da eklerler büyük ihtimalle

Belki yerliler içerisinde Glass ve Luke karakterleri de olur diye bir umutla bekleyeceğim. Wells'i ilk sezonda harcadıkları için Sasha konusunda bu kadar umutlu değilim.

Jordan&Madi olur kesin avxanscfgd Her şey bir tarafa önce herkesi uyandırmayıp asıl kadroyu uyandıracaklar bence. Murphy, Raven, Madi falan filan ona göre keşif için inerler. O esnada Clarke birileri yaşıyorsa kesin liderleriyle tanışır sdfvbsd Sonra bi anda herkes uyanır karmaşa falan derken yerde yaşayanlarla olaylar olur. Clarke Bellamy olmaz çünkü Belamy ni karı hala yaşıyor belki bi kaza kurşununa giderse bi ihtimal diyorum. Olmazlarsa Clarke diğer kadın liderle sevgili olur 1 sezonda yeni yiyeceklerle sevgililiklerle bizi kandırırlar gibi geliyor ama hadi bakalım hayırlısı :D

( Paralel evren muhabbetine falan girmezler umarım ama yerdeki halkın lideri de bunlardan birinin aynısı olursa şaşırmam :D )

(PARALEL EVREN MUHHABETİ OLURSA) YERDERDEKİ HALKIN LİDERİ DE CLARKE OLUYORMUŞ BİDE AY ÇOK KOMİK OLURDU ALKSDNAKSLDNASKLDŞ

gençler size bir bilgi vereceğim. bu dizi sürekli olarak sezon ortasında bize gizliden gizliden mesaj verip bir sonraki sezonda ne olacağını söylüyor aslında. mesela örnek verecek olursam 4. sezon 5. bölümde jackson ve abby eligius şirketinin madencilerinden ve suçlularından bahsetmişlerdi ve 5. sezonda bizimkiler o madenci tayfa ile mücadele etti. 5. sezonun 3. bölümünde ise diyoza ve shaw, clarkeın siyah kanını gördükleri zaman "eligius 3teki gibi kan basıncı, iki güneş var bu şekilde hayatta kalmışlar" filan diyor. yani adamlar bize daha sezonun başında eligius 3'ün o çift güneşli gezegen ile uğraştığını söylemişler. bizimkiler sezonun ortasında hala 3'ün dosyalarına ulaşmaya çalışıyordu

diziyi baştan sona 8 kere fullediğim için bütün replikleri ezbere
biliyorum yani jasonun ne bok yemeyi planladığını tahmin etmek zor değil

ama muhtemelen şaşırtcak artık o yüzden çok yormayın kendinizi

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık