"+sevgili tanrım, bütün bunların parasını biz ödedik, hiçbir şey için teşekkürler!" -homer simpson

The 100 tartışma forumu

Tüm Forumlar > The 100 > BAŞLAMALI MIYIM?

yeni konu aç BAŞLAMALI MIYIM?

başka başlıkta belirtilen gibi Türk dizilerinin abd versiyonu ise başlamıcam.

twd bence öyleydi ve o diziden nefret ederim sizce başlamalı mıyım?

Hayatta kalma temalı türk yapımı mı var? Benim bildiğim türk yapımı hayatta kalma temalı sayabileceğimiz tek bir program var o da Survivor. (Gerçi o da tam türk yapımı sayılır mı orası karışık da)
Neyse güzel dizidir başla bence ama şunu da bilerek başla; Bazı bölümler kanser edebilecek kararlar içeriyor.

Türk yapımı dizi hakkında bir bilgim yok ama belki onlarca saçma aşk üçgeni dizilerinin arasında kaybolmuştur... Bana sorarsan konu aslında güzel ama ilerleyiş şekli çok vasat. Olaylar çok hızlı ve gereksiz şekilde oluyor, üç dört bölüme sığması gereken şey bir bölümde. Bence başlama, şahsi olarak ben 4. bölümde bıraktım, zaman kaybı olur. Green Screen kullanıyorlar sanırım, grafikler de kötü. Başka seçeneklerin varsa The 100 izleme.

Ben fantastik bilim-kurgu seven biriyim. Ve gayet beğendiğim bir dizi bence başlayabilirsin. İleri ki sezonlarda sıkıcı saçma olan bölümler olsa da bence izlenilebilecek bir dizi. Ayrıca birçok diziden farklı bir içerik bence.

TWD de nefret ettiğin kısım'' biz bir aileyiz yediğin her haltı affederim,herkesi çok güzel yargılar ama ben çok rahat yaparım,salt dürüstlük isterim ama ikiyüzlüyüm vs.ise bu dizi de çok var.insanı uyuz eden olay örgüsü ve kanser eden kararlar silsilesivar.ilk üç sezondan sonrasını izleme eğer izleyeceksen.biz neden izliyoruz çünkü vürüs kaptık.sırf merak tan.ama kaliteli bilim kurgu istiyorsam ORPHAN BLACK üzerine tanımam arşivlik dizidir.boş sahnesi yok herşey birbiri ile alakalı.

yüzüklerin efendisi dizisi yapılacak mı,yapılacaksa ne zaman yapılacak bilgisi olan var mı? Teşekkürler

Ben izlerken, ilk sezonları biraz Lost'a benzetmiştim. Dünyayı keşfetmeleri,dünyalılarla karşılaşmaları falan merak uyandırıyordu. İnsanı her bölüm içine çeken bir dizi bence. İzlemeye değer.

Dördüncü bölümde bırakan bile gelip çok biliyo gibi yorum yapmış agdhjsak. Kesinlikle BAŞLA. En sevdiğim dizilerden biri. Konusu çok kapsamlı ve baya güzel. Bilimsel gelişmeleri ve bilim adamlarının teorileri dikkate alınarak hazırlanmış süper bir senaryosu var. Mesela Stephen Hawking'in dünyanın sonunu yapay zekaların getireceği teorisi, tedavisi bulunamamış hastaları dondurarak yıllarca uyutup yaşamasını sağlama, ilik nakli, geleceğin mesleklerinden olan uzay madenciliği, radyasyon gibi bir sürü bilimsel olay ve çözüm içeriyor. Sadece hayatta kalma değil yani herşeyi kapsayan mükemmel bir yapım. BAŞLA.

ben de 1-2 gün önce başladım 2.sezonun ortalarındayım her ne kadar arkadaşların dediği gibi verilen kararlar kanser etse de ve bazı olaylar kanser edici olsa da ben sevdim yinede

kesinlikle başla. 3. sezon sıkıcı gelebilir ama sonrası efsane 2-3 haftada 4. sezonu bitiricem efsane bişi

LEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ zaqten :s deymez yani bıraks

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık