"+çok parası olabilir ama asla sahip olamayacağı bir şey var. -nedir o? +bir dinazor." -the simpsons

The 100 tartışma forumu

Tüm Forumlar > The 100 > Başlamayı düşünüyorum. Önerir misiniz?

yeni konu aç Başlamayı düşünüyorum. Önerir misiniz?

dizinin konusu ne?

Uzayda yaşam- dünyaya hasret - pudungli püskevit tadında octavia <3 - Barış antlaşması - Kabileler - Ve yapay zeka

başlamazsan pişman olursun

kesinlikle başlamalısın

Tereddüt etme, "başlamazsan pişman olmazsın." ama başlamandan yanayım. Sci-fi seviyorsan tereddüt etme yan, ;)

teşekkürler :)

başla başla da sonra kanser oluyosun boşu boşuna ölenleri gördükçe

kesinlikle başla belki ilk sezon yavan gelir ama ikinin ortalarına gelince bir bölüm daha izliyim diyip sabahlarsın özellikle cw tv nin bu sezon en kalite akan dizisi aynı konuları ısıtıp ısıtıp veren morotonlaşmış dizilerden sıkıldıysan sci-fi seviyorsan hemen yukardaki the 100 yazısına tıkla 1.sezon 1.bölümü izle

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

sci-fi ve aksiyon tadında olmuş olan bir dizi. ilk başta çerez tadında bir dizi gibi görünebilir fakat ilk sezonun sonunda toparlıyor. izlemezsen çok şey kaybedersin. konusu ise 100 tane farklı suçlardan dolayı yargılanacak çocuğun uzayda bulunan Ark'tan radrasyondan geçilmeyen hayatın devam ettirilemeyeceği inanan dünyaya yollanmalarını konu ediyor. ( buradan sonrası bazı kişiler için spoiler içerebilir). ardından katılan karakterlerle beraber radrasyona karşı dayanıklı ilkel yer adamları (grounders böyle çevirebildim ancak dövmeyin) , dağ adamları ve yapay zekalar ile karşılaşıyorlar. bu konudan çok özet oldu fakat the100 karışık bir konusu olduğundan dolayı ancak böyle anlatabildim.

tabi bir de jaha'nın kendisini city of nonsense götürecek olan sopası var

Dizi bilim-kurgu tadında fakat hayatta kalma, farklı medeniyetler (dünyada ve uzayda yaşayan insanlar diyelim) , bunların birbirleriyle olan mücadeleleri -toprak savaşları ve intikamlar- ve yapay zekaların ortaya çıkmasıyla çözülen gizem. Sonrasında daha da alevlenen olaylar ve diziye tamamen adapte olmanız halinde bir sonraki bölümü zar zor bekliyor olmanızla sonuçlanacaktır.

*Bana sorarsan kesinlikle başlamalısın. Kurt adam, vampir dizilerinden sıkılmış biri olarak "The 100" kesinlikle sana bir şeyler katacaktır. İyi seyirler şimdiden herkese! ^^

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık