"Sol elinle taş tutarken, sağ elinle tokalaş." - Frank Underwood

The 100 tartışma forumu

Tüm Forumlar > The 100 > bok çıkması

yeni konu aç bok çıkması

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Son bölümü cuma günü izlememe rağmen daha yeni yazıyorum çünkü hem şoku daha yeni yeni atlatıyorum hemde düşüncelerimi toparlıyodum. Herneyse şimdi bence lexa nın geri dönme ihitmali çok yüksek çünkü mantıken bu kadar sevilmeye başlamış rolu yüksek birinin bu kadar çabuk ölmesi saçma ki ben eğer dönmezse izlemeyide düşünmüyorum. hemde diğer başlıklardada var bu lexa nın ve jaha nın ölüm bi son değildir falan demesi clarke odaya girdiğinde o jahanın da durduğu gibi meditasyon halinde durması falan beni ümitlendiriyo açıkçası ki ışıklar şehrinden falanda çıksa eskisi gibi olucağını düşünmüyorum bok vardıda öldürdüler kızı. Yani ilk favorim Anyaydı ve oda böyle boşa giden bi kurşunla vurulmuştu. ayrıca alycia'nın yani lexanın instagram hesabından paylaştığı yazıda sanki gelmesi konusunda kapıyı aralık bırakmış bunların dışında yani eğer lexa dönmezse şu yeni hedanın seçilmesi konusunda yani eğer o şey seçiyosa kime gidiceğini ben nedense clarkı seçiceğini düşünüyorum.Çok saçma oldu bu yazı ama yinede paylaşıcam sizde fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

bencede mantıklı ama clarke da heda falan olursa the 100 t sini görmeye gelemem sanırım kaşarın yapmadığı bişi kalmadı

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Biz başlarda yapay zeka, sadece hapı yutan görüyo falan demiştikte iş bayağı değişti Becca'nın kumandan ruhu olayı falan eğer alie programı hala çalışıyosa haplar da işe yarıyosa e bide kumandan çipi var belki cidden bunlara bağlı olanlar ölmüyodur ya da yapay zekada yaşıyodur bilemiyorum bokta çıkabilir bundan sonra. Ama artık sonraki bölümlerde Pike-Kane ya da Sky People-Grounder kavgasından çok City Of Lights ile geri kalanları karşı karşıya getirirler diye düşünüyorum. Sonucta Murphy ve Titus iki halkında aynı yerden geldiğini biliyolar Pike'ı da fazla tutmazlar ayaklanırlar

konuya abone kullanıcılar 2

Yukarı Çık