"kendini odaya kitleyip, üzüntülü müzikler dinleyip ağlayacak kadar çok birini sevdiniz mi hiç?" -glee

The 100 tartışma forumu

Tüm Forumlar > The 100 > Dizideki Son Durum.

yeni konu aç Dizideki Son Durum.

Valla arkadaşlar artık Belammy-Clarke olsun,Clarke-Lexa olsun sikimde değil.Dizide ne bok olduğuda umrumda değil fakat şu City of Light dehşet merakımı çekti.Sizin teorileriniz neler ? Merak ediyorum.Ayrıca o hologram kız sizce ileride ne yapacak ? 2.bölümdeki nükleer çantada ne vardı ? City of Light hakkında ki teorilerinizi bekliyorum.

City of light bence bir trans hali. O nükleer çanta da transa girmek için kullanılan bir araç, bir anahtar. inception filminde rüyalar alemine girerken kullandıkları aleti anımsattı bana. Hastalıklı bir şey bence. Bu mevzuyu çok sevemedim. Ekstra bir olay oldu dizinin içinde, konu kalabalıklığı gibi geliyor şuanlık. Bu sezon çok işimizi göreceğini yahut çok çözümleneceğini sanmıyorum bu city of lights olayının. Önümüzdeki sezonun fragmanı gibi o city of lights hakkında izlediğimiz her detay. Belki halkların (buz halkı, orman halkı falan) hepsini ittifaka iteleyecek yeni bir savaş da doğurabilir. Tabi bunlar benim teorilerim...
City of lights fight back to the others :))))
Yapay zekanın sebep olabileceği başka bir sorunsalı ele alıyormuş gibi yönetmen sanki. Başka bir açıdan, "Yapay zeka insanlığı kurtarmak için nükleer bir patlama oluşturur. Kurtulan kesim uzaya Ark'la çıkar. Orada insanlık tazelerler ve nüfus azalır. Bu da dünyanın yenilenmesi için önemli bir süreçtir. Arka çıkan insanlar dünyanın yenilendiğini düşünür. dünyaya dönerler. Aslında herşey bir yapay zekanın insanlar üzerinde yapmış olduğu büyük ve gaddar bir planın sonucudur." falan gibi şeyler geliyor aklıma...

Arkadaşlar sanırım zamanında çok Türk dizisi izlemişsiniz Yok Clexa yok Clabellamy bu nedir amınakoyum bütün dizileri aşkı memnun sandınız herhalde dizi de o kadar konu varken bunun üzerinde durmayın bak ne güzel konuya değinmişsin bu ışıklar şehri tamamen yapay zeka oyunu kısacası insan ırkını bir tehdit gördüğü için bu bombayı patlattı ve insan ırkı hala ayakta olduğuna göre tekrar patlatıp arındırmak istiyor ve o kutu da sistemin yani o yapay zekanın kutusu onu yanında götürdüğü sürece jaha o yapay zeka ile iletişim kurabiliyor ve bence 3.sezon bunun üzerine odaklanacak amma velakilin bu iş tamamen 4.sezon da kapanacak ya da tamamen final yapıp Dünya yı yeniden patlatacak ve dıdıdıdı end ya da biraz daha uzatıp 5.sezon da tüm halklar arasında Dünya savaşı olacak ve öyle de final yapabilir ama şuan en son isteyeceğim şey bu dizinin final yapması olacak çünkü hayatımda izlediğim nadir sürekleyici dizilerden birisiydi neredeyse hiçbir bölümünde sıkılmadım sürekli bir aksiyon gizem vardı.

Bu dizi kolay kolay final yapmaz. Amerika'da bir diziye final yaptırtabilecek tek şey reyting olayı ki 100 izleyici kitlesi bakımından hem çok izleniyor hem de sadık bir izleyici kitlesi var. Yani city of lights gider yerine yenisi gelir. Ama bence de city of lights 4. sezonda asıl ortaya çıkacak. Yalnız ben sadece bir trans hali falan olduğunu düşünmüyorum bence daha karmaşık bir şey. Bizim hologram kadının city of lights'ta ölüm de yok dediği sahne onu biraz açık etme amaçlıydı bence. Ben de trans haliyle ilgili olduğunu düşünüyorum ama biraz daha karmaşıklaştırıldığına inanıyorum. Mesela gerçek insanları taklit edebilen bir yapay zeka olabilir. Böylece city of lights'ta ölüm gerçekten de olmaz. Düşünsenize onunla etkileşime geçen her insanı kopyalayıp bünyesine katan bir yapay zeka olsa? Kendi yarattığı idealist bir dünyada kendi kendine yaşar. Beynim yandı şu an...

@marjisultan aklımı mı okudun? :)

Sanal gerçeklik gibi bir şey herhalde o hap gibi şeylerle bu City Of Ligts'ı görüyorlardı değil mi? Hani burada kimse ölmez falan ha belki simülasyon gibi bir şeydir orda ölmezler ama gerçeklikte bir şey oldumu ona çare bulamazlar bence. O hap benzeri şeyin yarattığı sanal bir gerçeklik bence, bir çeşit simülasyon yani

keşke Jahanın ve O'nun inancının bir ürünü deyip geçebilseydik ama olmuyor işte.. yapılan yorumlar bana Ben Robot filmini hatırlattı.. teknoloji dost mu düşman mı.. bence A.L.I.E. dünyanın sonunu getirdi.. yani aslında A.L.I.E nin fiziksel görünümünü aldığı kadın (kocasının intihar ettiği) dünyanın sonunu getirdi.. kodları aldı açıklaması bence bunun tiyosu.. bizim jaha geldi yeni av.. bence o intihar eden adama yaptıramadıklarını Jahaya yaptırmaya çalışacak.. ve tüm insanlığı avcunun içine alacak..Jahanın adını bilmesi işte benim beynimin durduğu ilk nokta.. esprili cevaplar geliyor ama gereksiz.. İkincisi ise A.L.I.E. bunu neden yapıyor? vallaha biliyorsam ne olayım..

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık